Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Jaar (oorspr.)
2016
Auteur
Julius Jaspers

Beschrijving

Ondertitel: van asperges tot zwezerik

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 512

Contributors: Lars Hamer


BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN


Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaron...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Hilversum
20x bekeken
2x bewaard
Sinds 29 sep '25
Advertentienummer: m2316579016