Matt Haig - Middernachtbibliotheek€ 11,95
Kenmerken
Beschrijving
Dit is een zeer zeldzaam boek.
Titel: Ken Hom's Chinese cookery
Ondertitel: The Chinese cookery classic
Auteur: Ken Hom
Taal: Engels
Aantal pagina's: 268
Staat van het boek: Zeer goed. Zie foto's. Kijk ook eens naar de foto's van de inhoudsopgave om te zien wat er aan bod komt in dit boek.
Boekomschrijving:
Chinese Cookery is Ken Hom's timeless collection of over 150 recipes. These classic dishes have been passed down from generation to generation and follow the Chinese rules of balance to ensure a harmony of colour, texture, aroma and flavour.
Recipes include old favourites such as Cashew Chicken, and Sichuan Prawns in Chilli Sauce as well as new recipes from the kitchens of Hong Kong and Taiwan such as Steamed Salmon with Black Beans and Mango Chicken. Although Ken emphasises the need for authentic ingredients and good cooking technique, these are everyday recipes - simply written and easy-to-follow, and they are all infused with Ken Hom's infectious enthusiasm for the cuisine plus helpful tips for the home cook.
Packed with indispensable information on ingredients, equipment and preparation techniques, Chinese Cookery is beautiful, authentic and clear, and remains one of the most popular and inspirational Chinese cookbooks ever published.
Ken Hom is the world's greatest authority on Oriental cuisine and Chinese Cookery has sold over 1 million copies since it was first published.
Op te halen in Amsterdam Zuid. Kan ook worden verstuurd (Risico en verzendkosten zijn voor de koper).
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer boeken.
Titel: Ken Hom's Chinese cookery
Ondertitel: The Chinese cookery classic
Auteur: Ken Hom
Taal: Engels
Aantal pagina's: 268
Staat van het boek: Zeer goed. Zie foto's. Kijk ook eens naar de foto's van de inhoudsopgave om te zien wat er aan bod komt in dit boek.
Boekomschrijving:
Chinese Cookery is Ken Hom's timeless collection of over 150 recipes. These classic dishes have been passed down from generation to generation and follow the Chinese rules of balance to ensure a harmony of colour, texture, aroma and flavour.
Recipes include old favourites such as Cashew Chicken, and Sichuan Prawns in Chilli Sauce as well as new recipes from the kitchens of Hong Kong and Taiwan such as Steamed Salmon with Black Beans and Mango Chicken. Although Ken emphasises the need for authentic ingredients and good cooking technique, these are everyday recipes - simply written and easy-to-follow, and they are all infused with Ken Hom's infectious enthusiasm for the cuisine plus helpful tips for the home cook.
Packed with indispensable information on ingredients, equipment and preparation techniques, Chinese Cookery is beautiful, authentic and clear, and remains one of the most popular and inspirational Chinese cookbooks ever published.
Ken Hom is the world's greatest authority on Oriental cuisine and Chinese Cookery has sold over 1 million copies since it was first published.
Op te halen in Amsterdam Zuid. Kan ook worden verstuurd (Risico en verzendkosten zijn voor de koper).
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer boeken.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Amsterdam
8x bekeken
0x bewaard
Sinds 1 okt '25
Advertentienummer: m2317280495
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenchinese wokjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkanta in Overige Auto-onderdelenregenboogvis in Vissen | Aquariumvissenporsche 911 stuur in Overige Auto-onderdelenpvc teak in Bootonderdelenantieke piek in Kersthertog jan logo in Biermerkensuzuki swift blauw in Carrosserie en Plaatwerkdecathlon tent opblaasbaar in Tentenikea kast 60 cm in Kasten | Kledingkastenoude bar krukken in Barkrukken