Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens€ 2,25
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Beschrijving
klein pakketpost indien gekozen voor verzending
het complete boek over de kunst van het barbecueën ~
door Steven Raichlen
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd. Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden. De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional. Voor hen die bij de slager of supermarkt hun kant en klare barbecueschotels bestellen is dit boek niet zo geschikt. Met zaken- en receptenregister.
het complete boek over de kunst van het barbecueën ~
door Steven Raichlen
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueen en grillen.
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip enz. en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen (van het vlees: snijden/pareren, inwrijven met marinade of kruidenmengsel, grillen enz.) duidelijk worden beschreven en uitgelegd. Met informatie over barbecues en barbecuebenodigdheden. De Amerikaanse herkomst blijkt uit de hoeveelheden vlees, de Nederlandse consument laat dat in de meeste gevallen over aan de professional. Voor hen die bij de slager of supermarkt hun kant en klare barbecueschotels bestellen is dit boek niet zo geschikt. Met zaken- en receptenregister.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Oosterhout
8x bekeken
0x bewaard
Sinds 1 okt '25
Advertentienummer: m2317368304
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenherman den blijker bbqthaise bbqindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochthondentunnel in Hondenspeelgoedvolvo v70 classic in Interieur en Bekledingjacuzzi limburg in Bubbelbaden en Hottubstechnics cassettedecks in Cassettedecksfiat bravo scherm in Carrosserie en Plaatwerkdorema luifel rits in Voortenten en Luifelseieren te koop in Vogels | Parkieten en Papegaaiencrossmotor apeldoorn in Onderdelen | Overigeschaduwdoek 4 x 5 in Zonneschermengeldrop in Kleding | Motorkleding