Encyclopedie voor ZelfstudieBieden
Kenmerken
Conditie
Gelezen
Keuken
Auteur
René Redzepi & David Zilber
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum
Eigenschappen
Gezond koken, Vegetarisch
Beschrijving
Ontdek de kunst van fermentatie met 'The Noma Guide to Fermentation', geschreven door René Redzepi en David Zilber. Dit boek is een uitgebreide gids voor het fermenteren van voedsel, inclusief koji, kombucha, miso en meer. Perfect voor zowel beginners als ervaren koks die hun culinaire vaardigheden willen uitbreiden.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Apeldoorn
36x bekeken
4x bewaard
Sinds 3 okt '25
Advertentienummer: m2317961290
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenthe curry guynoma kookboektime life kookboekenslowcooker kookboekenthe new foodkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekennoma boekjumbo kookboekennerf retaliator in Speelgoed | Buiten | Actiespeelgoedbanden doetinchem in Banden en Velgenhaba spellen in Speelgoed | Educatief en Creatieftin deventer in Antiek | Tinstiga 540 in Zitmaaiersfeederstoel in Hengelsport | Witvissenalfa romeo stelvio in Modelauto's | 1:43dienblad hout vierkant in Woonaccessoires | Dienbladen175 in Tafels | Eettafelsford smax in Dakdragers