Kenmerken

Conditie
Nieuw
Type
Taart, Gebak en Desserts
Jaar (oorspr.)
2010
Eigenschappen
Gezond koken, Vegetarisch

Beschrijving



Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 384

Contributors: Hanneke de Bruyn-Golstein; Ilse van Huis

Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte taartjes, gebakjes die in je mond smelten, ijs, drankjes, kleine tussendoortjes en knapperige lekkernijen. Laat u verleiden door de grote klassiekers of probeer eens een van de originele, smaakvolle creaties. De tips van Le Cordon Bleu zorgen altijd voor een geslaagd resultaat. Stap voor stap leert u allerlei onmisbare handigheidjes waardoor chocoladedesserts voortaan geen geheimen meer voor u zullen hebben! Le Cordon Bleu is een internationaal vermaard opleidingsinstituut en biedt al ruim 110 jaar koks- en banketbakkersopleidingen aan, voor zowel professionals als amateurs. De koks en banketbakkers die er werken, geven met veel passie les en brengen hun kennis op een eenvoudige manier over. Hét naslagwerk voor chocoladeliefhebbers!
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
14x bekeken
3x bewaard
Sinds 11 okt '25
Advertentienummer: m2321072964