Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Taart, Gebak en Desserts
Keuken
Jaar (oorspr.)
2011
Auteur
Declercq, Christophe
Beschrijving
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Paperback
9789020995534
Druk: 1
maart 2011
159 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Alles wat je moet weten om zelf heerlijke desserts te maken
Een praktisch boek met de basisregels om zelf taarten, desserts, gebak en koekjes te maken.
Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met het nieuwe boek Basic patisserie is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden.
Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stap-foto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen.
Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Paperback
9789020995534
Druk: 1
maart 2011
159 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Alles wat je moet weten om zelf heerlijke desserts te maken
Een praktisch boek met de basisregels om zelf taarten, desserts, gebak en koekjes te maken.
Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met het nieuwe boek Basic patisserie is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden.
Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stap-foto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen.
Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Gorinchem
41x bekeken
0x bewaard
Sinds 22 okt '25
Advertentienummer: m2325057819
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenkookschool patisseriepatisserie dessertstime life kookboekenslowcooker kookboekeninternationale patisseriekookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekencannondale trail 2 in Fietsen | Mountainbikes en ATBinfrarood verwarming paneel panelen in Verwarming en Radiatorenloewe xelos 32 in Televisiestoyota corolla lpg in Ruiten en Toebehorendugast tubes in Fietsonderdelenreparatie vaatwasser in Reparatie en Onderhoud | Witgoed en Apparatuurspeaker steunen in Luidsprekerslippens in Uiterlijk | Cosmetica en Make-uptruck krik in Kantoor en Winkelinrichting | Magazijn, Stelling en Opslagtravertin in Woonaccessoires | Overige