Antoinette Hertsenberg - Puur plantaardigBieden
Kenmerken
Beschrijving
Ondertitel: combinaties, inspiraties en recepten
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 415
Contributors: Jacques Meerman
'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil
'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer
Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?
In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.
De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.
'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn
'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Amsterdam
14x bekeken
2x bewaard
Sinds 23 okt '25
Advertentienummer: m2325635050
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekensmaakbijbelkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenrenault rodeo in Renaultrib stoel in Stoelenoldtimer trekhaak in Oldtimersenneking in Kunst | Schilderijen | Klassiekschilderij jan van vuuren in Kunst | Schilderijen | Klassiekrc monster truck in Modelbouw | Radiografisch | Auto'sborsten prothese in Badmode en Zwemkledingvoetbal magazine in Tijdschriften en Krantenstaal 10 mm in Metalenprofoon telefoon in Vaste telefoons | Handsets en Draadloos