Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw

Beschrijving


Een standaardwerk van hoogstaande kwaliteit en een culinaire bron van inspiratie waarin zowel de professionele als de amateurkok een perfecte handleiding aantreft voor de kunst van de patisserie.

Met ruim 200 briljante foto's.

Het boek is geschreven door 2 van 's werelds top-patissiers Michel en Albert Roux.

De bereiding van de basis recepten wordt door hen in een overzichtelijke stap-voor-stap methode uiteengezet en om de bruikbaarheid van het boek te vergroten, hebben zij bij elk recept systematisch aangegeven: het benodigde keukengerei, de bereidingstijd, de wijze van presenteren, en de beste bewaarmethode.

Naast de ruim 130 recepten geven zij bovendien nog vele practische adviezen en interessante tips. Er is voor elke gelegenheid een passend gerecht

Zgan. Boek is in zeer mooie staat, ziet er ongelezen en ongebruikt uit


✨️Prijs €20,00


✨️Betaling via overschrijving op rekening. Geen betaalverzoek, Tikkie oid.

✨️Ik maak geen gebruik van kopersbescherming

✨️Verzendkosten voor de koper

✨️Verzendrisico voor de koper

✨️Na het inscannen en afgeven van het pakket bij een servicepunt, ben ik niet meer verantwoordelijk voor het zoekraken van en/of schade aan het pakket

✨️Items worden zorgvuldig verpakt en bijna altijd dezelfde dag verzonden.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Almere
26x bekeken
1x bewaard
Sinds 26 okt '25
Advertentienummer: m2326520165