Wendelien van de Erve - Samenleesbijbel Junior€ 18,00
Kenmerken
Beschrijving
Schrijver: Marcus Polman
Ondertitel: wat elke man moet weten over biefstuk bakken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
Ondertitel: wat elke man moet weten over biefstuk bakken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ede
14x bekeken
0x bewaard
Sinds 26 okt '25
Advertentienummer: m2326585200
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenperfecte pralinesjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtagepornis in Vogels | Parkieten en Papegaaiencolmore in Lampen | Lampenkappenmarvel avengers kaarten in Verzamelkaartspellen | Overigegolf 6 gtd in Banden en Velgenwillerby 3 in Stacaravanshet huis met de palm in Thrillersde bosrand brocante in Curiosa en Brocantemercedes hanomag in Camperslego star wars 9516 in Speelgoed | Duplo en Lego406 coupe in Besturing