Rick Stein Coast to Coast 1e druk 2008.€ 25,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Jaar (oorspr.)
2004
Auteur
Jozef Schildermans
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
Franstalige uitgave.
Samenstelling door Jozef Schildermans en Chef-koks Freddy en Patrick Vandecassiere.
Voor generaties van fijnproevers is de Villa Lorraine altijd al het symbool van een uitstekende tafel en een perfect onthaal geweest. In 1972 haalde het restaurant als eerste buiten Frankrijk een derde Michelin-ster.
Na wijzigingen in de bezetting heeft het restaurant vandaag nog één ster. Gault Millau 2002 verkoos de huidige keukenmeesters vader Freddy en zoon Patrick Vandecasserie tot Meesterkoks van het jaar.
Freddy Vandecassiere was 18 toen hij in 1962 bij de Villa Lorraine kwam werken om er nooit meer weg te gaan en om er zijn stempel te drukken op de keuken. Hij is een verdediger van de klassieke keuken, wat niet betekent dat hij geen innovatieve gerechten op tafel tovert. Pas als een kok zijn klassiekers kent, kan hij creatief aan de slag, zo luidt zijn filosofie. De afgelopen jaren werd de inrichting van Villa Lorraine grondig vernieuwd. Het kookboek zet dit alles extra luister bij. Uiteraard ontbreken de bijzondere gerechten niet in dit meesterwerk.
Gesigneerd door o.a. de Maître d’Hotel Jan De Craemer met een persoonlijke boodschap van hemzelf.
Harde linnen kaften, compleet met fraaie stofomslag.
Gebonden boek, 160 bladzijden.
Afmetingen 34,5 x 26 cm.
Het boek is zo goed als nieuw.
Uitgeverij: Stichting Kunstboek.
Graag serieuze biedingen vanaf 65,00 euro.
De Verzendkosten bedragen 5,45/6,45 euro en zijn voor de koper.
Samenstelling door Jozef Schildermans en Chef-koks Freddy en Patrick Vandecassiere.
Voor generaties van fijnproevers is de Villa Lorraine altijd al het symbool van een uitstekende tafel en een perfect onthaal geweest. In 1972 haalde het restaurant als eerste buiten Frankrijk een derde Michelin-ster.
Na wijzigingen in de bezetting heeft het restaurant vandaag nog één ster. Gault Millau 2002 verkoos de huidige keukenmeesters vader Freddy en zoon Patrick Vandecasserie tot Meesterkoks van het jaar.
Freddy Vandecassiere was 18 toen hij in 1962 bij de Villa Lorraine kwam werken om er nooit meer weg te gaan en om er zijn stempel te drukken op de keuken. Hij is een verdediger van de klassieke keuken, wat niet betekent dat hij geen innovatieve gerechten op tafel tovert. Pas als een kok zijn klassiekers kent, kan hij creatief aan de slag, zo luidt zijn filosofie. De afgelopen jaren werd de inrichting van Villa Lorraine grondig vernieuwd. Het kookboek zet dit alles extra luister bij. Uiteraard ontbreken de bijzondere gerechten niet in dit meesterwerk.
Gesigneerd door o.a. de Maître d’Hotel Jan De Craemer met een persoonlijke boodschap van hemzelf.
Harde linnen kaften, compleet met fraaie stofomslag.
Gebonden boek, 160 bladzijden.
Afmetingen 34,5 x 26 cm.
Het boek is zo goed als nieuw.
Uitgeverij: Stichting Kunstboek.
Graag serieuze biedingen vanaf 65,00 euro.
De Verzendkosten bedragen 5,45/6,45 euro en zijn voor de koper.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Uden
13x bekeken
1x bewaard
Sinds 30 okt '25
Advertentienummer: m2328283916
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenculinair vademecumpan tip culinairtime life kookboekenslowcooker kookboekentip culinair tijdschriftenla dolce vitakookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenla place kookboekkookboekentip culinairflyer accu 26v in Fietsonderdelenhans annabel in Vinyl Singlesjurk 44 kyra en ko in Jurkenlouisa bracq in Ondergoed en Lingerierollator sarah in Feestartikelen | Verhuurmini heater in Vissen | Aquaria en Toebehorenwitte takchita in Gelegenheidskledingdoge sta op stoel in Fauteuilssebra kili bed in Kinderkamer | Beddenbarkbuster in Accessoires | Overige