Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Hoofdgerechten
Keuken
Jaar (oorspr.)
2001
Auteur
Livia Claessen
Beschrijving
Witloof, aardbeien, grijze garnalen, schorseneren... allemaal traditionele Belgische producten die een brede waaier van bereidingsmogelijkheden toelaten. Zo leren de chef koks Livia Claessen en Henri Kleinblatt op een eenvoudige en doeltreffende manier hoe bijvoorbeeld de gerechten kabeljauw met garnalen en morilles, witloofsoep met zeevruchten of chocoladetaart met peren kunnen gemaakt worden. Ze hebben oog voor de natuurlijke smaak van de ingrediënten komen met verrassende en inspirerende eigentijdse bereidingsmogelijkheden en voegen er een eigen fusion tintje aan toe.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Venray
20x bekeken
0x bewaard
Sinds 7 nov '25
Advertentienummer: m2331101747
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtde smaken van spanjeoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkerstbomen te koop in Planten | Bomenvliegtuigbanden in Aanhangwagen-onderdelengrijs gewolkt emaille in Antiek | Emaillemobilisatiekruis in Militaria | Tweede Wereldoorlogquint salontafel in Tafels | Salontafelsgroene bijzettafel in Tafels | Bijzettafelsdolmar 5105 in Hand-tuingereedschapsociete ceramique maestricht in Antiek | Porseleinroyal navy in Militaria | Tweede Wereldoorlogwinterbanden met velgen kia venga in Banden en Velgen