Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Beschrijving
De lekkerste Chinese gerechten in de wok en het stoommandje.
Inhoud:
De Chinese keuken is een feest voor alle zintuigen!
Niet alleen staat zij bekend om haar verfijnde en gevarieerde gerechten, ook de bereidingsmethoden zijn heel karakteristiek.
Met de wok en het stoommandje kunt u koken, braden en stomen zonder de smaak en de vitaminen van de ingrediënten te verliezen.
Dankzij hun vele mogelijkheden tovert u verse ingrediënten om tot een pittig soepje, een hartig noedelgerecht of een kruidige vlees- of visschotel.
Dit boek leert u in een handomdraai dat Chinese gerechten helemaal niet zo moeilijk te bereiden zijn. Na een beknopte inleiding over China, zijn typische producten, culinaire gewoonten en bereidingswijzen, kunt u zelf aan de slag.
Bij elk van de meer dan honderd overheerlijke recepten krijgt u een duidelijke opsomming van de ingrediënten en een uitvoerige beschrijving van de bereiding.
Bij de kleurrijke foto’s loopt het water u vast al in de mond!
Uitgave: Delphi 2002.
19 x 25,5 cm.
Hardcover.
Inhoud:
- China stelt zich voor
- De Chinese keuken; eenvoudig maar geraffineerd
- Bijzondere ingrediënten van de Chinese keuken; groenten, fruit, kruiden en kruidensauzen, azijnen en oliën, rijst, deegwaren en tofu
- Chinees koken; keukengereedschap, snijtechnieken, bereidingsmethoden
- Het oog wil ook wat; Chinese menu's, suggesties
- Richtlijnen bij de recepten
- Recepten...
- Vlees
- Gevogelte
- Vis en zeevruchten
- Groenten, rijst en noedels
- Soepen, eenpansgerechten, deeggerechten en zoete gerechten
- Register
De Chinese keuken is een feest voor alle zintuigen!
Niet alleen staat zij bekend om haar verfijnde en gevarieerde gerechten, ook de bereidingsmethoden zijn heel karakteristiek.
Met de wok en het stoommandje kunt u koken, braden en stomen zonder de smaak en de vitaminen van de ingrediënten te verliezen.
Dankzij hun vele mogelijkheden tovert u verse ingrediënten om tot een pittig soepje, een hartig noedelgerecht of een kruidige vlees- of visschotel.
Dit boek leert u in een handomdraai dat Chinese gerechten helemaal niet zo moeilijk te bereiden zijn. Na een beknopte inleiding over China, zijn typische producten, culinaire gewoonten en bereidingswijzen, kunt u zelf aan de slag.
Bij elk van de meer dan honderd overheerlijke recepten krijgt u een duidelijke opsomming van de ingrediënten en een uitvoerige beschrijving van de bereiding.
Bij de kleurrijke foto’s loopt het water u vast al in de mond!
Uitgave: Delphi 2002.
19 x 25,5 cm.
Hardcover.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Baexem
21x bekeken
0x bewaard
Sinds 10 nov '25
Advertentienummer: m2332518101
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekende lekkerste airfryer receptentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenchinese wokjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgebruikte kloofmachine in Kloofmachinespaarden stoffen in Stoffen en Lappengeloogd eiken tafel in Tafels | Eettafelsbelgië in Vinyl Singlesnagel freesmachine in Uiterlijk | Cosmetica en Make-upohm audio in Luidsprekersanimal in Taal | Engelsboter kuipje in Keuken | Serviespolo in Remmen en Aandrijvingdoka toebehoren lpl in Fotografie | Doka Toebehoren