Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Beschrijving
HETE KOLEN - Jeroen Hazebroek
Hardcover in uitstekende conditie.
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Verzenden is op eigen risico.
Betaling via overschrijving of tikkie (geen betaalverzoek).
Hardcover in uitstekende conditie.
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Verzenden is op eigen risico.
Betaling via overschrijving of tikkie (geen betaalverzoek).
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Goirle
41x bekeken
0x bewaard
Sinds 15 nov '25
Advertentienummer: m2334221451
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhete kolen compleetjeroen meus 200 klassiekerstime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtvtech kidi superstar dj studio in Speelgoed | Vtechorgel boeken in Bladmuziekleger slaapzak in Slaapzakkenmelkkratten in Kratten en Dozenthe north face kids in Kinderkleding | Mutsen, Sjaals en Handschoenenlevis logo in Stickersmitsubishi galant in Tuning en Stylingradiografisch zwever in Modelbouw | Radiografisch | Vliegtuigendartpijlen in Dartsballet boeken in Kinderboeken | Jeugd | onder 10 jaar