Kenmerken

Conditie
Gelezen
Keuken

Beschrijving


Le Cordon Bleu handboek kooktechnieken — Met meer dan 200 recepten van 's werelds beroemdste kookopleiding

📖 Auteur(s): Jeni Wright, Eric Treuille, Ger Boer, Hélène Matze, Le Cordon Bleu
🏢 Uitgever: Atrium, Alphen aan den Rijn, 2000 (3e dr)
📄 Aantal pagina’s: 351
📝 Samenvatting: Systematisch ingedeeld naslagwerk waarin in korte alinea's de verschillende kooktechnieken en bereidingswijzen worden behandeld.
📚 Uitvoering: Gebonden met stofomslag
📌 Conditie: Mooie staat
💬 Opmerking: Uitg. in opdracht van ICOB.
🔍 Groot formaat, zeer uitgebreid, rijk geïllustreerd

Zie ook mijn andere advertenties voor nog veel meer boeken over allerlei onderwerpen.-

2-1024
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Vriescheloo
12x bekeken
0x bewaard
Sinds 23 nov '25
Advertentienummer: m2337257226