Kenmerken
Conditie
Gelezen
Keuken
Beschrijving
Le Cordon Bleu handboek kooktechnieken — Met meer dan 200 recepten van 's werelds beroemdste kookopleiding
📖 Auteur(s): Jeni Wright, Eric Treuille, Ger Boer, Hélène Matze, Le Cordon Bleu
🏢 Uitgever: Atrium, Alphen aan den Rijn, 2000 (3e dr)
📄 Aantal pagina’s: 351
📝 Samenvatting: Systematisch ingedeeld naslagwerk waarin in korte alinea's de verschillende kooktechnieken en bereidingswijzen worden behandeld.
📚 Uitvoering: Gebonden met stofomslag
📌 Conditie: Mooie staat
💬 Opmerking: Uitg. in opdracht van ICOB.
🔍 Groot formaat, zeer uitgebreid, rijk geïllustreerd
Zie ook mijn andere advertenties voor nog veel meer boeken over allerlei onderwerpen.-
2-1024
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Vriescheloo
12x bekeken
0x bewaard
Sinds 23 nov '25
Advertentienummer: m2337257226
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenle ricette di giulianatime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenle cordonkookboeken gezochtnakamichi rx 202boeddha paneel in Woonaccessoires | Wanddecoratiescaravan antenne in Caravan accessoiresrepose in Gezelschapsspellen | Bordspellenoude aandelen in Aandelen en Waardepapierenroberto cavalli zonnebril in Zonnebrillen en Brillen | Damesgaterol in Traphekjesrus* in Stalling en Weidegangex5 in Luidsprekersbrommer roosendaal in Airco en Verwarming