Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken

Beschrijving

Mooi kookboek.
Grands desserts van Christophe Felder.
Leuk cadeau voor de kerstdagen.

Ondertitel: 40 voortreffelijke desserts

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 192

Contributors: Didier Gaillard; Aniek Njiokiktjien

De mooiste creaties van Christophe Felder

De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen!
Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.

Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Delft
5x bekeken
0x bewaard
Sinds 27 nov '25
Advertentienummer: m2338770137