Kenmerken
Beschrijving
Ondertitel: de authentieke en sfeervolle keuken van Oost-China
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 400
Contributors: Yuki Sugiura
De lang verwachte opvolger van De echte Chinese keuken thuis
De Chinese keuken kent vier hoofdkeukens:
De Shanghai-keuken (terug te vinden in dit kookboek) uit het oosten van China, de Sichuan-keuken (terug te vinden in De echte Chinese keuken thuis) uit het westen van China, de Kantonese-keuken in het zuiden en de Beijing-keuken in het westen van China.
De regio Shanghai heeft veel rivieren, meren en plassen en het is dus niet verrassend dat in veel gerechten vis voorkomt. Bovendien wordt de Shanghainese keuken gekarakteriseerd door een groter gebruik van sojasaus, suiker, rijstwijn en rijstazijn. De keuken biedt vele beroemde gerechten zoals Xia long bao (Shanghainese dumplings) en Sticky tofoe. Voor het ontbijt is het vaak een simpele snack zoals rijst en gefrituurd deeg, genaamd Youtiao.
Fuchsia Dunlop is er - na haar eerdere bestseller De echte Chinese keuken thuis wederom in geslaagd om een watertandend beeld te schetsen van een van de ...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Katwijk
21x bekeken
3x bewaard
Sinds 27 nov '25
Advertentienummer: m2338852852
Populaire zoektermen
sterk in de keuken kookboekKookboekenoude kookboekenmet conimex thuis in de oosterse keukende bijbel van de italiaanse keukende perzische keukenantilliaanse keukenuit paulines keukentime life kookboekenslowcooker kookboekende authentiek indische keukenster in de keukenkookboeken gezochtoude kookboekennavigatie update alfa in Tuning en Stylingflos snoopy in Lampen | Tafellampenparkinson in Gezondheid, Dieet en Voedingkluitman boeken in Kinderboeken | Jeugd | 10 tot 12 jaarthaise schilderijen in Woonaccessoires | Schilderijen, Tekeningen en Foto'scatalogus sothebys in Catalogussen en Folderspaarden riem in Paarden en Pony's | Hoofdstellen en Tuigage0militair zakmes in Militaria | Algemeenprowin in Uiterlijk | Gezichtsverzorging