Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Auteur
Somer Sivrioglu & David Dale
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen

Beschrijving

Prachtige ongelezen hardcover met cover van stof met een turquoise leeslint, fraai geillustreerd met veel kleurenfoto's. -------- Anatolië / De avontuurlijke Turkse keuken / Somer Sivrioglu & David Dal ; vertaling Kim Steenbergen; fotografie Bree Hutchins. - Hilversum : Good Cook, 2015. - 360 p. : afbn. ; 27,5 x 25,5 x 3,5 cm. - Gewicht: 2063 gram. - ISBN 9789461431202. -------------

Turken houden van goed eten. Bij het ontbijt praten ze al over wat ze ’s avonds zullen eten, aldus de
Turkse chef Somer Sivrioglu, auteur van ‘Anatolië’. Met dit rijk geïllustreerde kookboek ontdek je de avontuurlijke Turkse keuken.
Sivrioglu en David Dale beschrijven en tonen 140 traditionele en eigentijdse recepten, van de grootse banketten uit het Ottomaanse Rijk tot de pittige snacks in de voedselkraampjes in de straten van Istanbul, van de beroemde ontbijten aan de verre oostgrens tot de mezze’s met vis in de Egeïsche kuststreek.
Ook worden de rituelen, mythen, de grappen en de volkswijsheden die schuilgaan achter 3000 jaar geschiedenis van de Anatolische kookkunst prijsgegeven. Daarnaast is Anatolië een ode aan het hedendaagse Turkije, dat met de vele schitterende foto’s op een indrukwekkende manier in beeld wordt gebracht.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
's-Gravenhage
22x bekeken
0x bewaard
Sinds 29 nov '25
Advertentienummer: m2339610595