Kenmerken
Conditie
Gelezen
Keuken
Jaar (oorspr.)
1996
Eigenschappen
Gezond koken
Auteur
Jeni Wright
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
Hardcover binding
Negende druk
Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken
Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.
Negende druk
Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken
Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Amsterdam
17x bekeken
0x bewaard
Sinds 2 dec '25
Advertentienummer: m2340711258
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogenle ricette di giulianatime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenle cordonmtb stuur in Fietsonderdeleninloopkast pax in Kasten | Kledingkastenaanmaakhout klover in Kloofmachinesdropshipping in Exploitaties en Overnamesprestige singel in Paarden en Pony's | Hoofdstellen en Tuigageverdiepte lijst in Woonaccessoires | Lijstenvileda ultramax in Schoonmaakartikelenikea kast blauw in Kasten | Kledingkastenvoetensteun fiets in Fietsaccessoires | Fietsstoeltjesyamaha mt 07 35kw in Motoren | Yamaha