Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Jaar (oorspr.)
2015
Eigenschappen
Gezond koken
Auteur
Sacha de Boer; Jacob-Jan Boerma
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
NIEUWSTAAT!
Ondertitel: Lekkere recepten met minder dan 8 ingrediënten
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 176
Contributors: Suzanne Stougie
Kook de sterren van de hemel met minder dan 8 ingrediënten
In zijn derde boek daagt chefkok Jacob-Jan Boerma zichzelf uit om de heerlijkste gerechten te creëren met minder dan 8 ingrediënten: Less is more. In de beperking zit de kracht. Alle gerechten blinken uit door de perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen. De sterrenchef zet zijn kennis over ingrediënten en smaakcombinaties optimaal in om tot een 50-tal waanzinnige, maar vooral ook makkelijke gerechten te komen.
‘Less is more’ komt ook tot uitdrukking in de fotografie. Voor dit boek houdt Sacha de Boer een heel ingetogen styling aan, waardoor het gerecht de hoofdrol speelt op elke foto. In Sacha’s stillevens draait het om de puurheid van de ingrediënten. Van de portretten spat juist het enthousiasme en de passie van de chef af.
• 50 makkelijke gerechten van een Michelin-sterrenchef
• Prachtige fotografie van Sacha de Boer: gerechten, portretten, stillevens
• Maximaal 8 ingrediënten per gerecht
• Variatie en balans in groenten, vlees, vis en zoete gerechten
Ondertitel: Lekkere recepten met minder dan 8 ingrediënten
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 176
Contributors: Suzanne Stougie
Kook de sterren van de hemel met minder dan 8 ingrediënten
In zijn derde boek daagt chefkok Jacob-Jan Boerma zichzelf uit om de heerlijkste gerechten te creëren met minder dan 8 ingrediënten: Less is more. In de beperking zit de kracht. Alle gerechten blinken uit door de perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen. De sterrenchef zet zijn kennis over ingrediënten en smaakcombinaties optimaal in om tot een 50-tal waanzinnige, maar vooral ook makkelijke gerechten te komen.
‘Less is more’ komt ook tot uitdrukking in de fotografie. Voor dit boek houdt Sacha de Boer een heel ingetogen styling aan, waardoor het gerecht de hoofdrol speelt op elke foto. In Sacha’s stillevens draait het om de puurheid van de ingrediënten. Van de portretten spat juist het enthousiasme en de passie van de chef af.
• 50 makkelijke gerechten van een Michelin-sterrenchef
• Prachtige fotografie van Sacha de Boer: gerechten, portretten, stillevens
• Maximaal 8 ingrediënten per gerecht
• Variatie en balans in groenten, vlees, vis en zoete gerechten
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Haren Gn
18x bekeken
0x bewaard
Sinds 3 dec '25
Advertentienummer: m2341001975
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenpuur jonnie boerjonnie boertime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenpuurst jonnie boerindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenhenriksdal stoel in Stoelenjuggernog mini fridgevuurpijl in Kerstcirkelzaag bosch in Gereedschap | Zaagmachinesgossip in Topswandplank 140 in Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplankenhuren rijnsburg in Huizen te huur140 x 220 cm in Stoffering | Gordijnen en Lamellengroene wijzerplaat in Horloges | Herenkaststel vazen in Antiek | Vazen