Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw

Beschrijving

Hardcover binding

Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken
Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.

Hoofdauteur
Jeni Wright
Tweede Auteur
Hardcover
Co Auteur
Eric Treuille
Hoofduitgeverij
Icob Bv
Vertaling
Eerste Vertaler
Ger Boer
Originele titel
HARDCOVER
Overige kenmerken
Editie
4e editie
Extra groot lettertype
Nee
Studieboek
Nee
Verpakking breedte
283 mm
Verpakking hoogte
226 mm
Verpakking lengte
290 mm
Verpakkingsgewicht
1598 g
EAN
EAN
9789061138327
Productveiligheid
Verantwoordelijk marktdeelnemer in de EU
Bekijk gegevens
Je vindt dit artikel in
Categorieën
Kookboeken Boeken

Op zondag ophalen niet mogelijk. De verzendkosten zijn voor de koper. Servies en kostbare dingen worden bij voorkeur verzekerd verzonden.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Hendrik-Ido-Ambacht
18x bekeken
0x bewaard
Sinds 4 dec '25
Advertentienummer: m2341600850