Kenmerken
Beschrijving
De Libanese keuken - Ghillie Basan
Tradities - Ingrediënten - Smaken - Technieken -
80 klassieke recepten
Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten.
In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde.
Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is.
Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.
Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve fotos en een voedingswaardelijst voor elk recept.
ISBN 9789048302956
Uitg. Veltman. Jaar 2010
Hardcover. Afm. 238 x 288 x 20 mm. 160 pag.
Ongelezen nieuw boek
Zie ook mijn andere advertenties
Tradities - Ingrediënten - Smaken - Technieken -
80 klassieke recepten
Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten.
In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde.
Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is.
Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.
Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve fotos en een voedingswaardelijst voor elk recept.
ISBN 9789048302956
Uitg. Veltman. Jaar 2010
Hardcover. Afm. 238 x 288 x 20 mm. 160 pag.
Ongelezen nieuw boek
Zie ook mijn andere advertenties
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
's-Hertogenbosch
13x bekeken
0x bewaard
Sinds 7 dec '25
Advertentienummer: m2342356591
Populaire zoektermen
sterk in de keuken kookboekKookboekenoude kookboekenmet conimex thuis in de oosterse keukende bijbel van de italiaanse keukende perzische keukenantilliaanse keukenuit paulines keukentime life kookboekenslowcooker kookboekende authentiek indische keukenster in de keukenkookboeken gezochtoude kookboekenbrutalist stoel in Stoelenbuizenradio in Antiek | Tv's en Audiofiets middelburg in Fietsen | Kinderfietsjesmasaaki suzuki in Cd's | Klassiektectake ligbed in Tuinsets en Loungesetsphilips latte go koffiemachine in Koffiezetapparatensinoboom in Machines en Bouw | Liften, Steigers en Ladderssplitcane hengels in Hengelsport | Vliegvissenpsr 3000 in Keyboardsprijzenkast in Antiek | Meubels | Kasten