Geen foto
Tip: Vraag de verkoper of je de foto's kunt zien
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Jaar (oorspr.)
1994
Eigenschappen
Gezond koken
Auteur
Stefan Ullmann
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
Verzenden: 3,75 euro / Of 3,25 euro naar een ophaalpunt van DHL.
Handig en handzaam koekboek met daarin een uitleg van de beroemdste versiues van de Chinese keuken, ingedeeld en uitgelegd naar regio Noord, Oost, West en Zuid China. Daarnaast uitleg over de thee en bijbehorende cultuur, en een algemene uiteenzetting over de gebruiken rond eten en de maaltijd. De inleiding sluit af met een hoofdstuk over bizarre en exotische ingredienten, zoals China er vele kent.
Natuurlijk wordt dit alles gevolgd door een veelheid aan recepten voor Chinese gerechten (zie foto inhoudsopgave). De recepten ebginnen met het hoofdstuk beroemde gerechten, en behandeld dan soepen, kleine hapjes, vlees grechten, wildgrechten, visgerechten, zee voedsel, gevogeltje, groente gerechten, tofu en als laatste zoete gerechten.
Alles bij elkaar een zeer grondige inleiding tot de Chinese keuken. Een compact brokje kennis en cultuur met daarbij een overdaad aan recepten om mee aan de slag te gaan.
Boek: Tweede hands in bijna zo goed als nieuw staat. geen slijtage aan de kaft. Geen namen, inscripties, vlekken of vouwen in het boek.
Format: 3/4 formaat soft cover met geplastificeerde kaft.
Nederlandstalig, 216 bladzijden
Uitgegeven: 1994. Schuyt & Co, Haarlem / NOVIB.
Zoals altijd op te halen in Groningen. Eventueel lokaal te bezorgen of te verzenden. let op: Verzenden op risico van de ontvanger.
Handig en handzaam koekboek met daarin een uitleg van de beroemdste versiues van de Chinese keuken, ingedeeld en uitgelegd naar regio Noord, Oost, West en Zuid China. Daarnaast uitleg over de thee en bijbehorende cultuur, en een algemene uiteenzetting over de gebruiken rond eten en de maaltijd. De inleiding sluit af met een hoofdstuk over bizarre en exotische ingredienten, zoals China er vele kent.
Natuurlijk wordt dit alles gevolgd door een veelheid aan recepten voor Chinese gerechten (zie foto inhoudsopgave). De recepten ebginnen met het hoofdstuk beroemde gerechten, en behandeld dan soepen, kleine hapjes, vlees grechten, wildgrechten, visgerechten, zee voedsel, gevogeltje, groente gerechten, tofu en als laatste zoete gerechten.
Alles bij elkaar een zeer grondige inleiding tot de Chinese keuken. Een compact brokje kennis en cultuur met daarbij een overdaad aan recepten om mee aan de slag te gaan.
Boek: Tweede hands in bijna zo goed als nieuw staat. geen slijtage aan de kaft. Geen namen, inscripties, vlekken of vouwen in het boek.
Format: 3/4 formaat soft cover met geplastificeerde kaft.
Nederlandstalig, 216 bladzijden
Uitgegeven: 1994. Schuyt & Co, Haarlem / NOVIB.
Zoals altijd op te halen in Groningen. Eventueel lokaal te bezorgen of te verzenden. let op: Verzenden op risico van de ontvanger.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Groningen
16x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 dec '25
Advertentienummer: m2344019791
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenstefan eliastime life kookboekenslowcooker kookboekenvedische kookkunstkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtwesteinderplassen in Overige Watersport en Botenhouten plank toilet in Hout en Plankendjembe vellen in Percussie2 euro finland 2009 in Munten | Europa | Euromuntenstro mat in Feestartikelenconnection in Gezelschapsspellen | Bordspellentilburg fiets in Elektrische fietsendesign sieraden in Antieke sieradenclown schilderij in Kunst | Schilderijen | Modernde russische bibliotheek van oorschot in Literatuur