Fifty Shades of Grey 9780606259095 E L James

€ 9,45
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
610sinds 4 apr. '23, 16:33
Deel via
of

Kenmerken

AuteurE L James
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9780606259095

Beschrijving

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Fifty Shades of Grey
Auteur: E L James
ISBN: 9780606259095
Conditie: Goed

Fifty Shades of Grey is een erotische roman geschreven door E L James. Het boek vertelt het verhaal van Anastasia Steele, een literatuurstudente, en Christian Grey, een succesvolle zakenman. Het verhaal begint wanneer Anastasia wordt gevraagd om haar zieke vriendin te vervangen bij een interview met Christian Grey.

Tijdens het interview voelt Anastasia zich onmiddellijk aangetrokken tot Christian. Ze merkt dat hij een mysterieuze en dominante persoonlijkheid heeft. Christian is geïntrigeerd door Anastasia's onschuld en onervarenheid op het gebied van seksualiteit. Hij stelt haar voor om een seksuele relatie met hem aan te gaan, waarbij hij haar introduceert in de wereld van BDSM (bondage, discipline, dominantie, onderdanigheid, sadisme en masochisme).

Anastasia, die nog nooit eerder een dergelijke relatie heeft gehad, is aanvankelijk terughoudend, maar haar nieuwsgierigheid wint het uiteindelijk van haar angst. Ze gaat akkoord met de voorwaarden van Christian en begint een seksuele ontdekkingsreis met hem. Terwijl ze zich steeds dieper in de wereld van BDSM begeeft, ontdekt Anastasia haar eigen seksualiteit en verlangens.

Tijdens hun relatie ontstaan er echter ook problemen. Anastasia wordt verliefd op Christian en wil meer dan alleen een seksuele relatie. Ze wil een emotionele band met hem opbouwen, maar Christian is terughoudend vanwege zijn emotionele bagage en zijn angst om gekwetst te worden. Anastasia probeert Christian te begrijpen en hem te helpen zijn verleden te verwerken, terwijl ze tegelijkertijd haar eigen grenzen en behoeften bewaakt.

Fifty Shades of Grey is een boek dat veel controverse heeft veroorzaakt vanwege de expliciete seksuele inhoud en de thema's van BDSM. Het heeft echter ook een grote populariteit verworven en heeft een hele reeks vervolgboeken en een succesvolle filmtrilogie geïnspireerd.

Het boek verkent niet alleen de seksuele relatie tussen Anastasia en Christian, maar ook de complexiteit van menselijke verlangens, de zoektocht naar intimiteit en de worstelingen met emotionele bagage. Het laat zien hoe twee mensen met verschillende achtergronden en behoeften proberen een compromis te vinden en een gezonde relatie op te bouwen.

Fifty Shades of Grey is een boek dat lezers meeneemt op een sensuele en emotionele reis. Het combineert romantiek, erotiek en psychologische diepgang om een verhaal te vertellen dat zowel intrigerend als uitdagend is. Het is een boek dat de lezer aan het denken zet over seksualiteit, verlangen en de complexiteit van menselijke relaties.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie
Advertentienummer: a1477753174