Marokkaanse Keuken
Beschrijving
Titel: Marokkaanse Keuken
Schrijver: Brahim Lagunaoui
Bindingswijze: Onbekende bindwijze
EAN: 9789055012664
Conditie: Goed
Let op: Hieronder staat een algemene beschrijving van hoe wij onze conditietypes classificeren. Als u een nauwkeuriger beeld wilt of specifieke vragen heeft, stuur ons dan een bericht en we kijken het graag voor u na.
Conditie-omschrijvingen:
- Als Nieuw: Nauwelijks gebruikssporen, bijna als nieuw.
- Goed: Kan lichte gebruikssporen vertonen, zoals wat verkleuring of een naam op de schutbladen, maar doorgaans geen onderstrepingen of aantekeningen in de tekst.
- Redelijk: Boek in redelijke staat. Kan gebruikssporen vertonen, zoals verkleuring, leesvouwen in de rug, onderstrepingen, aantekeningen, lichte vervuiling aan de randen, ezelsoren of een kromme rug.
- Nieuw: Boek is nieuw.
Beschrijving:
Marokko, het meest westelijke land in Noord-Afrika, ligt op een steenworp afstand van Europa. Het gebied wordt bewoond door Berbers en Arabieren en heeft onder meer sterke Spaanse invloeden gekend. Deze -diversiteit weerspiegelt zich in de zeer gevarieerde Marokkaanse keuken.
Voor velen is Marokko, mede door het sterk toegenomen toerisme, niet onbekend meer. Toch is nog niet iedereen vertrouwd met de Marokkaanse keuken en de eetgewoonten van dat land - geheel ten onrechte, zoals u uit dit boek kunt leren. Bijna iedereen heeft wel eens couscous gegeten, maar probeert u ook eens: Lbot dbbi maammer maa tmer (zeebrasem met dadelvulling) geserveerd met Schlada dial magbrib (Marokkaanse salade) of Kabab dWgbdmi (lamsragout) met Bessara (tuinbonenpuree).
De Marokka keuken bevat veel informatie over de fascinerende cultuur van het land, met de nadruk op de rijke culinaire traditie.
Ontdek de keuken van Marokko: de gerechten zijn gezond, lekker en eenvoudig klaar te maken.