175 bijzondere kookboeken banket bakken + DVD OOK LOS TE KOO

€ 500,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 60,00
130sinds 3 mei. '24, 08:40
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
OnderwerpEten en Koken

Beschrijving

175 bijzondere kookboeken banket bakken + DVD OOK LOS TE KOOP !!
De meeste boeken zijn z.g.a.n. en bij meerdere krijgt u korting (los de prijs die er achter staat).

24 x BAKKEN:
HET KLEINE DIKKE BAK BOEK Veltman uitgevers € 5,=.
GROOT TAARTENBOEK (ca. 1956) - R. Davelaar & J. Jongert € 60,=.
MONTEEWERK – Davelaar & Jongert € 30,=.
Natuurlijk lekker bakken - Monique van der Vloed (nieuwstaat) € 10,=.
PATISSERIE - M. & A. Roux 1988 (ISBN: 9026930666) € 60,=.
BANKETBAKKERS-VAKBOEK (voor het gemengd bedrijf) – Menkveld € 30,=.
CALVE nieuws voor de bakkerij (1964) € 3,=.
Vruchten- en plaatgebak € 6,=.
Vrolijke TAARTEN voor KIDS € 5,=.
500 koekjes – Philippa Vanstone € 6,=.
GEBAK & TAARTEN – Jef Damme € 40,=.
BROOD & KLEINGEBAK – Deschacht & Waigein € 25,=.
PATISSERIE – Roux € 40,=.
Eenvoudige theorie voor het bakkersvak – H. Helder (deel 3) € 5,=.
VAKBOEK voor het BAKKERSVAK (1948) – Blessinga (zeer slechte staat) €10,=.
BAKKEN (de beste recepten uit de hele wereld) PARRAGON €10,=.
De heerlijkste BAKRECEPTEN – Regine Stroner € 5,=.
FLAMMARION – Faites votre patisserie comme Lenotre € 35,=.
Het Koekje – Danny Capon € 30,=.
ONS BAKBOEK (KVLV)– Maasen & Simons € 15,=.
Stap voor stap bakken -Lekker koken in beeld gebracht € 5,=.
FIJNE KOEKJES EN BONBONS (culinaire boekerij) € 8,=.
BROOD EN HARTIG GEBAK (culinaire boekerij) € 8,=.
Taarten – Le Cordon Bleu € 5,=.
(alle bakboeken voor € 250,=).



KOOKBOEKEN:

Tom Yam – Jos P. Boomgaardt € 7,=.
Aan tafel met Roald Dahl € 10,=.
French country cooking – Elizabeth David € 7,=.
Apulia’s favourite recipes – SIME BOOKS € 5,=.
Dana Carpernter’s Carb gram counter € 7,=.
100 15 minutes FUSS-FREE RECIPES – Jennie Fleetwood € 5,=.
SCHMIDT Originals ZEEVIS KOOKBOEK € 10,=.
Firestarters FOOD, ART & MUSIC - Monica Abdoel € 12,=.
L’art culinaire moderne La bonne table Francaise et etrangere 1936 € 30,=.
POT O’GOLD COOK BOOK Ladies' Auxiliary to St. Joseph's Hospital € 60,=.
MINI MOESTUIN (telen – koken – eten) – McTernan €10,=.
OUR FAVORITE RECEPES – W.A. UNITED CHURCH Cumberland € 30,=.
Jewish cooking in America - Joan Nathan € 30,=.
Handboek snijtechnieken – Wareing, Hill, Trotter & Hall € 6,=.
lekkere bits & bytes van KNORR (RETRO met 2 floppy’s) € 20,=.
Het GROOT Japans kookboek – Katsunori Tamaki €15,=.
In de Japanse keuken – Rafael Steinberg € 6,=.
SUSHI ! – Laure Kie € 9,=.
JAPANS snel & simpel – Orathay Souksiavanh € 6,=.
Koken met Janny - Janny van der Heijden € 6,=.
Koken en koersen – M. Polman € 3,=.
Mosselen(creatief koken) € 2,=.
Recepten uit de keuken van Nicole € 10,=.
Vegetarische gerechten – kitchen classics € 5,=.
Complete leerboek voor de keuken Eugen Pauli’s (1e druk 1981 SLEETS) € 15,=.
Voeding en gezondheid LEERBOEK horica & grootkeuken € 7,=.
down to earth van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma € 5,=.
Slow Cooking - Joanne Glynn € 20,=.
HONDERD VOORSCHRIFTEN Eieren en eierenspijzen – A. Suzanne € 4,=.
HET NIEUWE KOOKBOEK (1918) – Koopmand & Gorter €10,=.
HET NIEUWE KOOKBOEK (1923) – Koopmand & Gorter €10,=.
HET NIEUWE KOOKBOEK (1931) – Koopmand & Gorter €10,=.
De VOLMAAKTE HOLLANDSCHE KEUKENMEID – VERDA (1933) € 40,=.
ATKINS snel & gemakkelijk kookboek € 8,=.
Proteïne - Lautenschulz € 10,=.
Handboek Ecologische voeding – Diana Lauwers € 6,=.
DEDIKKEVANDAM - Johannes van Dam (gebruikssporen kaft) €10,=.
Gastronomisch kookboek – LEBAIN & PAIREAULT€10,=.
WEBER’S CLASSICS – Jamie Purviance €10,=.
Moleculair koken – Jonnie Boer €10,=.
Goed gekruid – Greenberg & Ortiz € 4,=.
Handboek Chocolade € 4,=.
Visrecepten van Italiaanse osteria’s – Meerman (600 slowfood-gerechten) € 20,=.
De koolhydraatarme keuken € 5,=.
Ontdek VIS – AH € 7,=.
Pasta KASTIKE gourmet – David Joachim € 2,=.
RAÏNARAÏ ( Algerije) - Laurent Mde Khellout. € 3,=.
Fattoria de villa (Toscane) - Handboekje van de producten€ 20,=.
Gastronomisch BOMMELBOEK door Joost -Stuit & Duijker € 8,=.
OP KOOKAVONTUUR MET Jonnie en Therese Boer – Marij M. Sloothaak € 7,=.
Keukengeheimen – Delia Smith € 10,=.
Keukengeheimen – Delia Smith € 10,= (Dubbel).
WHISKY ALMANAK – Offringa & de Koning € 5,=.
Milkshakes met een twist € 5,=.
Home and garden BUITENKOOKBOEK € 5,=.
100% RAMSAY€ 10,=.
LEKKER FRED – Freddy Tratlehner € 12,=.
MARROKAANS KOOKBOEK MOUMEN € 5,=.
Harry Mercuur – Desserts Patisserie (de toorts) € 8,=.
Europa’s chef-koks presenteren – H.F. Ullmann € 10,=.
De Nieuwe Nederlandse Keuken - A. Kooy € 10,=.
De keuken van MAMMA ROSETTA € 5,=.
CULINAIRE ENCYCLOPEDIE (kaft matig)- Haitsma Muller-Van Beusekom, C.A.H.
Eten met vrienden – Kitchen classics € 3,=.
Kalfsvleesrecepten € 2,=.
Bill Granger Easy € 6,=.
Kruiden en specerijen – Hand Gerlach (pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur) € 20,=.
De Fryske PETIELE (1938) - S. Kloosterman € 15,= (kaft matig).
De verse Marokkaanse keuken – Nade Selah € 4,=.
Boeren met smaak – de Hoop & Kooistra € 7,=.
Het boek van Soof – Silvia Witteman€ 3,=.
Met Bocuse aan tafel € 10,=.
Culinaria GRIEKENLAND – Milona € 8,=.
De originele recepten van Fredy Girardet DE SPONTANE KEUKEN € 5,=.
Donna Hay - Simple dinners € 10,=.
Donna Hay – Modern Classics € 15,=.
Donna Hay – Het nieuwe koken € 7,=.
Donna Hay – Het nieuwe koken € 7,=.
KORT EN BONDIG KOOKBOEKJE – Rakhorst-Schokkenkamp € 15,=.
The Illustrated Cook's Book of Ingredients (ISBN: 9781465414601) € 15,=.
The APPETIZER ATLAS – Meyer & Vann € 10,=.
Big Book of Basics – Schinharl & Dickhaut € 10,=.
Circulair chefs € 3,=.
Circulair chefs € 3,= (dubbel).
Vis op uw dis – Scholte-Hoek € 3,=.
Kookboek voor natuurvoeding & makrobiotiek – Gevaart € 4,=.
Het Uien Kookboek - Brian Glover (ISBN: 905920025x) € 15,=.
Wappaz - Christer Elfving € 5,=.
Nibbled: 200 Fabulous Food Ideas for Perfect Parties € 10,=.
WHERE CHEFS EAT - A Guide to Chefs' Favourite Restaurants (2013) € 8,=.
Het Conran kookboek. Het nieuwe koken - CONRAN & HOPKINSON € 5,=.
Rund - John Torode € 10,=.
Passie voor groenten - Antonio Carluccio € 8,=.
Cookwise – Corriher € 10,=.
Recepten van Italiaanse osteria's € 30,=.
The Science of Cooking - Peter Barham € 8,=.
Le Cordon Bleu handboek kooktechnieken - Wright & Treuille € 20,=.
Perfect Light Desserts - Nick Malgieri € 15,=.
Wagamama noedels - H. Arnold (nieuwstaat) €14,=.
Jamie Oliver – Jamie’s dinners € 6,=.
Jamie Oliver – Jamie’s dinners € 6,=.
KOOK met Jamie Oliver € 8,=.
Jamie OLIVER - de essentie van het koken € 6,=.
De complete kok (kookcursus van Lyn Hall) € 4,=.
Van SLAGER en ZONEN – ode aan de echte slager €14,=.
NIMBUS inmaakglazen RECEPTENBOEKJE (1920 ??) €10,=.
De jachtkombuis - Hans Middelbeek € 8,=.
Groot handboek SNIJTECHNIEKEN – Elliot & DeWan€ 10,=.
Nuts: Sweet and Savory Recipes from Diamond of California € 6,=.
Power food – Rens Kroes € 8,=.
Thuis UIT eten – Ramon Beuk (Hardcover) € 15,=.
De echte Beuk – Ramon Beuk € 15,=.
Europa’S chef-koks presenteren KOUDE VOORGERECHTEN € 4,=.
Drinks Without Alcohol: by Jane Brandt (ISBN: 0761115730) € 4,=.
Little Taste of Thailand – Oi Cheepchaiissara (new) ISBN: 9781740453615 € 3,=.
Lekker ite mei Reitse + DVD € 3,=.
DE BRANDWEER AAN DE KOOK € 4,=.
Haarlem & omgeving kookt € 3,=.
Totally simple food – Jill Dupleix € 6,=.
Fryske resepten Wieke de Haan (de nije petiele) ISBN: 9070098393 € 5,=.
Orginele recepten Jean en Pierre Troisgros (ISBN: 9026931654) € 12,=.
Rauw – MIKANOWSKI (N&L publishing ISBN: 9085410134 € 5,=.
De smaak van CHOCOLADE – Stephan Lagorce € 4,= .
Sharing Plates (A Table For All Seasons) - Jared Ingersoll € 4,=.
Le Ricette di Giuliana n.2>> € 4,=.
Culinaria Russia - Marion Trutter.Ukraine Georgia Armenia € 15,=.
Wappaz – Christer Elfving € 5,=.
Doe maar gewoon lekker (groenten en vruchten) € 2,=.
VARKENSVLEES – geschiedenis folklore oude recepten - Daniela Garavini €5,=.
Two fat LADIES door de bocht - Paterson & Dickson Wright € 8,=.
Two fat LADIES (2 DVD + recepten boek) € 6,=.
Two fat LADIES (gastronomische avonturen) - Paterson & Dickson Wright € 8,=.
De Chinese keuken – Deh-Ta Hsiung € 8,=.
Assortiment 2009 & 2010 HEINEKEN BROUWERIJ (catalogus) € 8,=.
Lekker koken ! (4 seisoenen) NIEUW GESEALD € 3,=.
Floyd on Italy – I came, I saw, I cooked ! € 6,=.
Wilde vruchten – KIM € 2,=.
MORE PLANTS LESS WASTE – Max la Manna € 8,=.
The Thrifty cookbook – Cate Colquhoun € 8,=.
Inonesian caces & desserts – Periplus € 2,=.
Sambals, dips and marinades – Periplus € 2,=.
Armeluis-eten – Silvia Witteman € 4,=.

4 x THE CARLUCCIO’S COLLECTION € 10,=.
Mushrooms & truffels, Antipasti, Fish & shellfish, Pasta & Meat, poultry & game


2 x Loraine Pascale (Nederlands): € 20,=.
Baking made easy (ISBN: 9789048306411).
Home cooking made easy.

DVD ALAIN PASSARD kings of the kitchen (GESEALD) € 4,= .

Handleiding ETNA- gasfornuizen typrn 50 t/m/ 59 € 4,=.

VLEES WAAIER (AH).

(alle kookboeken (zonder bakken) € 350,=).

Bovenstaande lijst in een koop voor € 500,=.

Eventuele verzendkosten voor de koper (met track&trace).
In gebruik de MP betaal app NIET (stuur gewoon mijn rekeningnummer).
Zolang de advertentie zichtbaar is, is het nog niet verkocht.
Advertentienummer: m2110884553