Het fotoboek van het Cunera theater € 7,50
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Overgevoeligheid voor het gluteneiwit komt in West-Europa in toenemende mate voor. Voorzichtige schattingen gaan uit van een op de tien mensen. Algemeen bekend is de echte allergie voor gluten, coeliakie geheten, maar het effect van de vaker voorkomende, geniepige intolerantie voor gluten is helaas minder bekend in de gezondheidszorg.
Zo kan het voorkomen dat iemand gediagnosticeerd wordt met een ‘spastische darm’ en het advies krijgt om maar flink volkorenbrood te eten. De klachten worden alleen maar erger, terwijl de oplossing ligt in het vermijden van gluten. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, want basisproducten als brood, pasta en aanverwanten komen opeens op de zwarte lijst te staan.
Het derde deel in de succesvolle reeks Vechten met gerechten belicht de ins en outs van gevoeligheid voor gluten. De lastige medische materie wordt op nuchtere wijze vertaald naar voor de leek toegankelijke kost. Een honderdtal inventieve, glutenvrije recepten uit de wereldkeuken maken het leven met glutenintolerantie of coeliakie een stuk gemakkelijker. Vechten met gerechten bij glutenintolerantie en coeliakie is een optimistisch en positief getint vademecum, vanuit de praktijk geschreven door een arts en een culinair journalist. Een klachtenchecklist, casuïstiek, adressenlijst en suggesties voor buitenshuis eten maken dit boek tot een complete en praktische zelfhulpgids.
Vaste prijs van 15 euro
Zo kan het voorkomen dat iemand gediagnosticeerd wordt met een ‘spastische darm’ en het advies krijgt om maar flink volkorenbrood te eten. De klachten worden alleen maar erger, terwijl de oplossing ligt in het vermijden van gluten. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, want basisproducten als brood, pasta en aanverwanten komen opeens op de zwarte lijst te staan.
Het derde deel in de succesvolle reeks Vechten met gerechten belicht de ins en outs van gevoeligheid voor gluten. De lastige medische materie wordt op nuchtere wijze vertaald naar voor de leek toegankelijke kost. Een honderdtal inventieve, glutenvrije recepten uit de wereldkeuken maken het leven met glutenintolerantie of coeliakie een stuk gemakkelijker. Vechten met gerechten bij glutenintolerantie en coeliakie is een optimistisch en positief getint vademecum, vanuit de praktijk geschreven door een arts en een culinair journalist. Een klachtenchecklist, casuïstiek, adressenlijst en suggesties voor buitenshuis eten maken dit boek tot een complete en praktische zelfhulpgids.
Vaste prijs van 15 euro
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rhenen
4x bekeken
0x bewaard
Sinds 14 sep '25
Advertentienummer: m2311257542
Populaire zoektermen
fundamenten van de psychologieklinische psychologie van der molenstatistiek voor de psychologiebasisboek psychologie rigterpsychologie brysbaertde psychologie van geldsociale psychologiehet palet van de psychologiepsychologie van de levensloopklinische psychologie diagnostiek en behandelingPsychologieminor toegepaste psychologiepositieve psychologiestatistiek voor de psychologie deel 3elektrische haard in Haardenfriendship 23 in Kajuitzeilboten en Zeiljachtenbonte fries in Paarden en Pony's | Dekhengsten en Fokmerriesfrozen jurk 98 in Carnavalskleding en Verkleedspullengratis op te ophalen in Tegelsvelgen renault arkana in Renaultkuipstoel gordel in Tuning en Stylingwilde dieren in Speelgoed | Overigschagen in BureausKoptelefoons bluetooth in Koptelefoons