Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Hotel- of Restaurantgids
Gebied
Jaar (oorspr.)
1981

Beschrijving

Menuwijzer door Quentin Crewe.

Compleet culinair lexicon gerangschikt per land 10.000 gerechten vertaald en beschreven specialiteiten tips.

De gids om de weg te weten op elke menukaart. Per land worden talloze namen van gerechten kort omschreven: u weet wat u eet, althans wat u eten kúnt!
Achtergrondinformatie over de keuken van elk land, advies over de keuze van een restaurant, persoonlijke aanbevelingen van de auteur. Veel aandacht voor authentieke gerechten uit alle windstreken.

Uitgever: Het Spectrum.
Afmeting: 9,5 x 19 cm.
229 blz.
Hardcover met stofomslag.
De stofomslag is aan de voorkant boven met plakband geplakt, verder zo goed als nieuw.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Baexem
4x bekeken
0x bewaard
Sinds 15 okt '25
Advertentienummer: m2322417617