Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Hotel- of Restaurantgids
Gebied
Jaar (oorspr.)
2002

Beschrijving

À la carte door Anne Scheepmaker en Henk Noy.

De spijskaart van de Europese keukens verklaard.

Eten in het buitenland... voor veel reizigers een uitdaging, voor sommige zelfs het hoogtepunt van hun reis. Dit boekje is voor nieuwsgierige reizigers, die op zoek gaan naar de culinaire specialiteiten van het buitenland.

Inhoud:


  • Inleiding
  • Frankrijk, België, Luxemburg
  • Italië
  • Spanje
  • Griekenland
  • Groot-Brittanië
  • Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk

Uitgave: Gall & Gall 2002.
Hardcover met stofomslag.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Baexem
1x bekeken
0x bewaard
Sinds 15 okt '25
Advertentienummer: m2322671031