Good Practice mbo-niveau 3 en 4 Uitstroomkatern Engels

€ 4,95
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
70sinds 4 apr. '23, 12:18
Deel via
of

Kenmerken

AuteurJanet Molenaar, Molenaar, Janet
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789076944555

Beschrijving

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Good Practice mbo-niveau 3 en 4 Uitstroomkatern Engels Welzijn 1 (SAW)
Auteur: Janet Molenaar, Molenaar, Janet
ISBN: 9789076944555
Conditie: Goed

Het Good Practice Uitstroomkatern SAW (Welzijn) 1 maakt deel uit van een reeks Good Practice Uitstroomkaternen met specifiek, sectorgericht Engels. De Uitstroomkaternen zijn bedoeld voor leerlingen op mbo-niveau 3 en 4. De katernen bieden taaltraining op het te bereiken CEF-eindniveau en sluiten daarmee naadloos aan op het Engels in Good Practice Workbook en Checkbook. Elk katern biedt voldoende stof voor minimaal 12 studiebelastingsuren.

De Good Practice Uitstroomkaternen maken onderdeel uit van de methode Good Practice 2.0. Good Practice 2.0 is een competentiegerichte methode Engels voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo en dekt in het mbo-brede deel de taalniveaus A2 en B1. Daarnaast zijn in elke Unit mboPlus gedeelten opgenomen op taalniveau B1 of B2 en sectorprojecten op het uitstroomniveau van de betreffende opleidingen. Good Practice 2.0 is opgebouwd uit drie onderdelen:

1. Checkbook. Biedt theorie en achtergronden voor alle leerjaren en sectoren van het mbo, inclusief taalfunctielijsten, grammaticaoverzicht, woordenboek, audioscripts.

2. Workbook. Maakt in één oogopslag duidelijk op welk mbo niveau (2, 3 of 4) geoefend wordt. Behandelt kerntaken die mbo-breed in beroepssituaties van belang zijn, via praktijkgerichte opdrachten en deelopdrachten (taalgereedschap). Good Practice laat aan de hand van het Europese Raamwerk MTV (CEF-niveau) overal zien op welk taalbeheersingsniveau er gewerkt wordt.

3. Studiemeter.nl. De methodesite van Uitgeverij Deviant. De deelnemers kunnen via internet op school en thuis oefenen in het verwerven van de basistaalvaardigheid Engels.Het programma biedt deelnemers de kans om te blijven oefenen tot de resultaten voldoende zijn. De prestaties en de vorderingen worden automatisch bijgehouden door het programma. De docenten kunnen altijd en overal de vorderingen van de deelnemers volgen. Ook het audiomateriaal wordt via Studiemeter.nl aangeboden.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie
Advertentienummer: a1477613174