Kenmerken

Auteur
Christophe Lavelle
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9781466594784

Beschrijving

9781466594784 Handbook of Molecular Gastronomy
Dit boek van Christophe Lavelle betreft de 1e druk in hardcover uitvoering. De staat van dit tweedehands exemplaar is redelijk. Het boek is verkrijgbaar voor €201.90 en wordt gratis verzonden.

Eigenschappen:
- Isbn: 9781466594784
- Auteur/uitgever: Christophe Lavelle
- Druk: 1e
- Staat: Tweedehands
- Conditie: Redelijk
- Binding: Hardcover

Bij myStudybooks vind je scherp geprijsde tweedehands (studie)boeken. Daarnaast vergelijken we ook het aanbod van andere websites. Dat is wel zo handig want zo betaal jij niet te veel voor jouw lees- en studieboeken!

Veel leesplezier!
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Bezorgt in heel Nederland
4x bekeken
0x bewaard
Sinds 11 jan '25
Advertentienummer: a1509713807