Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Niveau
HBO
Oriëntatie
Beta
Auteur
Jack. D. Ninemeier
Beschrijving
Dit essentiële (management)handboek behandelt alle processen die worden gebruikt om kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen bij voedsel- en drankenactiviteiten in restaurants en hotels.
Het boek onderzoekt hoe plannings- en controlefuncties operaties kunnen helpen slimmer te werken, geld te besparen en waarde te bieden aan gasten.
Voor (hogere) hotelschoolstudenten, restaurant- en F&B managers, medewerkers en geinteresseerden.
Zie ook mijn andere andere advertenties met hotelschool studieboeken.
In perfecte staat. Vierde druk.
420 pagina's, in het Engels
Het boek onderzoekt hoe plannings- en controlefuncties operaties kunnen helpen slimmer te werken, geld te besparen en waarde te bieden aan gasten.
Voor (hogere) hotelschoolstudenten, restaurant- en F&B managers, medewerkers en geinteresseerden.
Zie ook mijn andere andere advertenties met hotelschool studieboeken.
In perfecte staat. Vierde druk.
420 pagina's, in het Engels
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Diemen
25x bekeken
0x bewaard
Sinds 6 aug '25
Advertentienummer: m2296945274
Populaire zoektermen
Studieboeken en CursussenStudieboeken en Cursussenstatistical methods for businessstatistical methods for the social sciencesessential mathematics for economic analysisstudieboeken verkopenpabo studieboekenstudieboeken integrale veiligheidskundestatistical methods for psychology leidenstudieboeken spaansboeken finance en controlstudieboeken mbo juridisch administratiefstudieboeken hotelschoolstudieboeken hbo fysiotherapierace zijspan in Motorenorange tiny terror in Versterkers | Bas en Gitaarbureau 220 cm in Bureauszandloper in Gezelschapsspellen | Overigeleolux gisa in Fauteuilscitroen c25 in Campersfeyenoord knuffel in Speelgoed | Knuffels en Plucheturn up the bass in Cd's | Dance en Housegaskraan in Horeca | Keukenapparatuurmirage motion in Brommobielen en Scootmobielen