Grondslagen van het management€ 15,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Niveau
HBO
Oriëntatie
Beta
Auteur
Peter Klosse
Beschrijving
Studieboek/kookboek - in goede staat! Gebruikt 1x voor studie
Ondertitel: over de smaak van wat we eten en drinken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 320
Contributors: Jacques Meerman; Oscar Kuin; Angélique Schmeinck; Ellis van Midden
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak...
Ondertitel: over de smaak van wat we eten en drinken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 320
Contributors: Jacques Meerman; Oscar Kuin; Angélique Schmeinck; Ellis van Midden
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Zevenhuizen
15x bekeken
1x bewaard
Sinds 9 sep '25
Advertentienummer: m2309365399
Populaire zoektermen
Studieboeken en CursussenStudieboeken en Cursussenstudieboeken verkopenpabo studieboekenstudieboeken integrale veiligheidskundestudieboeken spaanspsychology peter graystudieboeken mbo juridisch administratiefstudieboeken hotelschoolstudieboeken hbo fysiotherapiegratis studieboekenstudieboeken alouva studieboekenstudieboekenpeugeot 504 cabriolet in Peugeotdreamstar kleding in Blouses en Tuniekenelektra kast waterdicht in Elektra en Kabelspower probe in Ventilatie en Afzuigingvintage stationsklok in Woonaccessoires | Klokkenlak kleding dames l in Ondergoed en Lingeriepitman arm in Besturingexped in Slaapmattencavias gratis in Knaagdierenrugtas 40l in Tassen | Rugtassen