OOR 10-2010 Kings of Leon Bono Lucky Fonz David Bowie Anton

€ 2,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
471sinds 18 apr. '24, 06:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMuziek, Film of Tv
Jaar (oorspr.)2010

Beschrijving

OOR magazine, het 10e van 2010. Het magazine is als nieuw. Ik bied veel muziekmagazines aan op Marktplaats en vooral veel van OOR, waaronder de dubbele zomer- en eindejaarsedities, maar ook de speciale edties die elk lustrum worden uitgebracht. Een klein deel van mijn aanbod op Marktplaats is aan deze advertentie toegevoegd. Het varieert van nieuwe exemplaren tot die enige decennia terug in de tijd gaan. Allemaal orgineel.

In deze heel fraaie editie, met KINGS OF LEON op de cover van dit magazine omdat zij er in die periode alles wat zij aanraken in goud laten veranderen, de band maakt uitstekende muziek, produceert goed en is een overtuigende live act. Verder met interviews en items over en met BONO. LUCKY FONZ, DAVID BOWIE, ANTONY AND THE JOHNSONS en SPINVIS en daarnaast veel recensies van nieuw materiaal van ondere andere LEONARD COHEN, SUFJAN STEVENS, BELLE AND SEBASTIAN en WEEZER en van materiaal uit het verleden dat opnieuw wordt uitgebracht op cd en de gebruikelijke aandacht voor andere culturele uitingen.

Als u vragen heeft over een magazine, of op zoek bent naar iets specifieks of speciaals over een artiest of band dan kunt u mij bereiken door een bericht te sturen. Mogelijk dat ik u verder kan helpen. Ik heb ook het nodige nog in de aanbieding naast wat op marktplaats gepubliceerd is, Schroom niet, het bericht wordt altijd beantwoord.

Bij afname van meer (duurdere) exemplaren kan er over quantumkorting worden gesproken, en hoe meer er afgenomen wordt des te makkelijker het wordt om korting overeen te komen, des te leuker het gesprek ook. Kijk ook naar al mijn andere advertenties en voeg mij toe als favoriete verkoper zodat u helemaal niets mist
Advertentienummer: m2105445092