OOR 14-15 1989 David Bowie Fishbone Cyndi Lauper David Byrne

€ 3,25
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
180sinds 18 mei. '24, 20:24
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMuziek, Film of Tv
Jaar (oorspr.)1989

Beschrijving

OOR magazine, het 13e van 1989. Het magazine is 35 jaar oud, maar is nog als nieuw en draagt het mooiste logo dat OOR heeft gekend en wat verwijst naar de opkomst van het blad dat dan op weg is om een vaste plek te veroveren en hier de basis legt waarmee zij zal overleven in deze branche. Ondertussen bestaat het blad een halve eeuw en is het nog springlevend.

Ik bied veel meer muziekmagazines aan op Marktplaats en vooral veel van OOR, waaronder de dubbele zomer- en eindejaarsedities, maar ook de speciale edities die elk lustrum worden uitgebracht. Een klein deel van mijn aanbod op Marktplaats is aan deze advertentie toegevoegd. Het varieert van nieuwe exemplaren tot die enige decennia terug in de tijd gaan. Allemaal orgineel.

In deze editie, het dubbeldikke zomernummer met COWBOY HENK op de cover wat een cartoon is die aan OOR gekoppeld is gedurende een bepaalde periode en het hier dus weet te schoppen tot de cover en is daarmee één van de weinig getekend covers van OOR. De cartooncover is een specifiek iets van de jaren tachtig van de vorige eeuw, er is er één in 1983, een Batman special die is getekend en nog enkele die zich op dit moment niet opdringt, het komt niet vaak voor. Verder interviews en items over en met het aanstaande festival seizoen DAVID BOWIE, FISHBONE, CYNDI LAUPER, LYLE LOVETT, JOHN LYDON, PETE TOWNSHEND, 10.000 MANIACS en LOU REED en daarnaast veel recensies van nieuw materiaal van onder andere POGUES, GLORIA ESTEFAN, PREFAB SPROUT, ZIGGY MARLEY, FRANK ZAPPA, BEASTIE BOYS en STEVIE RAY VAUGHAN en materiaal de opnieuw wordt uitgebracht en veel culturele uit-tips.

Als u vragen heeft over een magazine, of op zoek bent naar iets specifieks of speciaals over een artiest of band dan kunt u mij bereiken door een bericht te sturen. Mogelijk dat ik u verder kan helpen. Het bericht wordt altijd beantwoord.

Bij afname van meer (duurdere) exemplaren kan er over quantumkorting worden gesproken, en hoe meer er afgenomen wordt des te makkelijker het wordt om korting overeen te komen, des te leuker het gesprek ook. Kijk ook naar al mijn andere advertenties en voeg mij toe als favoriete verkoper zodat u helemaal niets mist
Advertentienummer: m2116490233