Vinyl 7-8 1983 27 David Bowie Shriekback A flock of Seagulls

€ 3,75
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
321sinds 21 mei. '24, 05:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMuziek, Film of Tv
Jaar (oorspr.)1983

Beschrijving

VINYL magazine, het magazine verschijnt voor het eerst in februari 1981 en richt zich op moderne en experimentele muziek. Een beetje verder af van wat gangbaar en populair is, maar gaat al vrijd snel daarin een aanpassing en verbreding toepassing, simpelweg omdat de van oorsprong ingezette koers te weinig bestaansrecht bied. Daar worden mode, beeldende kunst en literatuur toegevoegd en vindt men gaandeweg een combinatie die furore maakt en bereikt het magazine op het toppunt van haar roem de status als concurrent van OOR en is het zelfvertrouwen zodanig dat men zich permitteert een wervingsslogan als ‘Laat je geen OOR aannaaien” te hanteren. Ondanks dat blijft het blad zeven jaar in stand en dan is het magazine geschiedenis, maar die geschiedenis is prachtig, elk magazine is een heel mooi tijdsbeeld an sich.

Ik bied veel meer muziekmagazines aan op Marktplaats en vooral veel van OOR, waaronder de dubbele zomer- en eindejaarsedities, maar ook de speciale edities die elk lustrum worden uitgebracht. Een klein deel van mijn aanbod op Marktplaats is aan deze advertentie toegevoegd. Het varieert van nieuwe exemplaren tot die enige decennia terug in de tijd gaan. Allema al orgineel.

in deze dubbeldikke zomereditie van VINYL uit 1983 met DAVID BOWIE op de cover omdat hij niet te vermijden is in 1983 vanwege de wereldhit LETS DANCE, zijn gelijknamige album, een wereldtournee en een film. Verder met aandacht voor SHRIEKBACK, A FLOCK OF SEAGULLS, TALKING HEADS, THE FIXX, CLOCK DVA en met daarnaast items met en over kunst en design en ook nog recensies van nieuw materiaal van onder andere DIE HAUT, MALCOLM MCLAREN, YELLO, NIKKI SUDDEN, B-52'S, MILES DAVIS, TALKING HEADS en YAZOO en SPEAR OF DESTINY en culturele uit-tips en culturele evementen.

Als u vragen heeft over een magazine, of op zoek bent naar iets specifieks of speciaals over een artiest of band dan kunt u mij bereiken door een bericht te sturen. Mogelijk dat ik u verder kan helpen. Het bericht wordt altijd beantwoord.

Bij afname van meer (duurdere) exemplaren kan er over quantumkorting worden gesproken, en hoe meer er afgenomen wordt des te makkelijker het wordt om korting overeen te komen, des te leuker het gesprek ook. Kijk ook naar al mijn andere advertenties en voeg mij toe als favoriete verkoper zodat u helemaal niets mist.
Advertentienummer: m2117367000