December Actie bij DaktentToGo, tot 25% Korting !!!

Zie omschrijving
Ophalen
32044420sinds 23 sep. '21, 14:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Aantal slaapplaatsentot en met 5

Beschrijving

ToGo Actie:

Op zaterdag 9 en zaterdag 16 december houden wij onze jaarlijkse December-Opruiming. Grote kortingen op onze voorraad-, demo- en verhuur daktenten. Kortingen tot wel 25% zolang de voorraad strekt. Ook op onze zakluifels, dakkoffers en trekhaakboxen mooie kortingen.

Wij bieden ook de mogelijkheid je aangekochte daktent in onze winterstalling op te slaan zodat deze in het voorjaar geplaatst kan worden.

Wees snel want weg=weg

Alle daktenten incl. montage en winterstalling tot Mei 2024!

----------------------------------------------------------------------

Bij DaktentToGo kan je vanaf 140,- euro een Daktent huren en kan je kamperen op bijna iedere auto. Alleen, samen of met het hele gezin!

DaktentToGo is dé Daktent-Specialist van Zuid Holland, Brabant en Zeeland. Vanuit ons ServicePunt in Brielle helpen wij je graag aan een onvergetelijke Daktent-ervaring.

Wij zijn 7 dagen per week via email of WhatsApp bereikbaar.

Ons ToGoServicePunt in Brielle. In de maand december 2023 zijn wij aan het verbouwen om jou vanaf 2024 nóg beter te kunnen helpen aan waanzinnige DaktentAvonturen.

Voor de actuele openingstijden kijk even op onze website!

Ben je toe aan vrijheid, ontspanning en avontuur en wil je weg uit de dagelijkse sleur of zoek je een mogelijkheid om "Wijs op Reis" weer een Steden-Trip met eigen auto te maken?

Wil je alleen, met z'n twee óf met het hele gezin op avontuur ... Wij hebben de juiste Daktent!

Ons ToGo-Team staat klaar om al je vragen over Daktent-kamperen te beantwoorden.

Op ons ToGoPunt in Brielle hebben wij een uitgebreide selectie voor je samengesteld van gemiddeld 10 verschillende modellen.

Verhuur en Verkoop van Daktenten is onze specialisatie en met regelmaat hebben wij ook gebruikte daktenten in de verkoop.

Vanzelfsprekend adviseren wij je ook graag over het kamp[eren met een Daktent.

Wij zijn dealer van de merken Yukabuka, Thule Tepui, WildLand en Sheepie. Deze daktenten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, het gebruiksgemak en het lage gewicht waardoor ze snel en eenvoudig op bijna alle auto’s gemonteerd kunnen worden. Dit alles voor een zeer gunstige prijs!

Veel mensen hebben wel eens beelden gezien van daktenten op grote 4×4 voertuigen. Hierdoor ontstaat het beeld dat je met een “normale” personenauto niet op avontuur zou kunnen en overnachten in een daktent, op je eigen auto.

Niets is minder waar!

Voor het Avontuur met een Daktent heb je echt geen grote auto nodig. Onze daktenten passen op bijna alle auto’s waar dakdragers op gemonteerd kunnen worden, van Fiat Panda tot grote SUV of 4x4.

TIP : In 2024 op Daktentavontuur, boek nu alvast, dan ben je zeker van een mooie Daktent en geniet van de prijs van 2023 !!!

Voor onze Daktenten verkopen wij ook de bijpassende accessoires en verkopen wij de praktische Yukabuka Shadow 2.0 autoluifel.

Met grote regelmaat hebben wij ook mooie gebruikte daktenten tegen scherpe en aantrekkelijke prijzen.

Op de aankoop van een nieuwe Daktent krijg je bij ons altijd twee jaar garantie.

Ook eens een Daktent uitproberen ... Kom langs bij DaktentToGo in Brielle en probeer het zelf !

Actuele Openingstijden

December 2023 is ons ToGopServicePunt gesloten i.v.m. verbouwing.


Maandag t/m Donderdag - Gesloten
Vrijdag - Welkom op afspraak
Zaterdag geopend van 10.00 - 16.00 uur

Zondag - Gesloten

 

Gesloten: zaterdag 2 december


Zeker weten of wij geopend zijn....stuur een App of bel met : 06-83667717

Upgraden naar andere/grotere/nieuwere daktent... Wij helpen je graag.

Afhankelijk van de in te leveren daktent kunnen wij je een eerlijke inruilprijs bieden of helpen als DaktentMakelaar. Dan reinigen, repareren en displayen wij je daktent en bemiddelen in de verkoop. Dat scheelt je een hoop "geleur" via verkoopsites e.d. Wij ontzorgen je graag! (interesse...vraag ons vrijblijvend om advies)

Adres:

't Woud 25

3232 LN BRIELLE

06-83667017

info@daktenttogo.nl

Voor meer informatie (openingstijden) en reserveringen ben je van harte Welkom op onze website.
www.daktenttogo.nl-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NIEUW: CarboxToGo in Brielle!CarboxToGo is dé specialist in de Verkoop en Verhuur van Dakkoffers, Fietsdragers en Trekhaakkoffers in Zuid-Holland en Zeeland, gevestigd op Voorne-Putte, Brielle.Wij zijn officieel Partner van Thule.Of je nu een actieve levensstijl hebt, op (Ski)vakantie gaat of gewoon extra ruimte nodig hebt, bij CarboxToGo helpen wij je graag aan een passende oplossing.Natuurlijk kunnen wij je ook helpen bij de aankoop of huur van de juiste Dakdragers.Vraag vrijblijvend een offerte of kom langs in Brielle.CarboxToGo is onderdeel van DaktentToGo en gevestigd aan: t' Woud 25 te Brielle.Voor actuele openingstijden zie de website van DaktentToGo: www.daktenttogo.nl of stuur een email aan: info@daktenttogo.nlWij helpen je graag!


Op ons ToGoPunt in Brielle staan wij klaar je te helpen![ slapen op je dak - autokamperen - daktentvakantie - kamperen op auto - vakantie avontuur ]

 

 

 

Advertentienummer: a1400496870