Camper zgan huren & heerlijk vrij genieten vd zon! evt hond

Zie omschrijving
13458sinds 2 mar. '18, 23:21
Deel via
of

Beschrijving

Heerlijk er even onbezorgt tussenuit, lekker in het voorjaar voordeliger en vrij genieten.. of wenst u in de zomer? wacht dan niet te lang met boeken dan heeft u nog een geweldige vakantie.
Wenst u heerlijk te gaan genieten met een betrouwbare luxe Elnagh Camper met zeer complete en luxe uitrusting, incl 24/7 service en goede uitleg en tips vooraf, ook tijdens uw vakantie zijn wij zeer goed bereikbaar voor tips/ vragen en indien benodig hulp, wat t ook mag zijn.. want onze wens is u een geweldige luxe droomvakantie te bezorgen!
Dus wilt u echt onbezorgt en heelrijk vrij gaan genieten neem dan contact met ons op! 
Kom gerust langs om te kijken en te proeven van de camper sfeer.. Ook een proefrit met tips is geen enkel probleem in het voorjaar, eigenlijk al heel gewoon bij ons, doen wij graag:) tot ziens! 

Ook te koop; meestal beschikbaar in overleg medio aug/september & in zgan staat met garantie, scherp geprijst vandaar geen inruilmogelijkheid.
Zie onderaan meer info/prijzen etc.

Ter info;
Heerlijk vrij en alles bij je om altijd te kunnen gaan genieten, van een heerlijke luxe campervakantie naar daar waar de zon schijnt.. incl. zeer luxe inventaris!
Zie onze site met de voorwaarden en zeer transparante scherpe prijslijst en mogelijke extra leuke opties en de lijst met de zeer uitgebreide luxe inventaris die je elders niet snel ziet maar maakt je huurcamper wel zeer sfeervol/ eigen zonder meerprijs..

Boek nu dus nog uw heerlijk verdiende vrije vakantie!
Want inmiddels hebben we al velen vaste klanten (ook wensen we nog steeds graag nieuwe klanten:) die door de corona t mooie vrije, schone (bij ons) genieten hebben ontdekt.. met onze zga nieuwe luxe in topconditie verkerende campers:)
Graag zien wij u dus geheel vrijblijvend langskomen om onze mooie campers te bekijken, reserveren of misschien wel gelijk uw welverdiende vrije vakantie te boeken.
Dus hopelijk tot snel, kom gerust langs en
voel, zié onze zgan luxe mooie erg schone zeer goed onderhouden huur & ook te koop zijnde topcampers:) Zie onderaan!

Wellicht ook geïnteresseerd in een van de mooiste top-campers en wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke vrije zonnige voorjaars- of zomervakantie of een heerlijk najaarsvakantie!
bel dan
gelijk naar 06-44 34 26 51 of bgg 0487-50 62 71 om de beschikbaarheid te checken..
want we hebben de scherpste prijzen uit de gehele regio voor super de luxe jonge goede topcampers!!
Goede persoonlijke service 24/7 dus ook onderweg voor alle vragen en goed advies en uitgebreid uitleg vooraf de vrije vakantie:)
Bedden zijn heerlijk opgemaakt en letterlijk alles zit erin t/m de dreft voor een afwasje:) vliegenmepper:) verse zout en pepermolentje en heerlijke dikke tempur bedden voor een geweldige vrije goede nachtrust waar u maar heen wenst te gaan:)
Daar wij de scherpste uit de regio hebben en met zganieuwe campers en All-Risk verzekerd, wel met een eigen risico zodat er minder schades ontstaan en wij scherp kunnen blijven..
Wel onder voorbehoud van goedkeuring van u en uw medereizigers als huurder via onze verzekeringshelpdesk, helaas verplicht en benodigd om diefstal/ verduistering tegen te gaan incl. verplichte stalling (onderpand/ verzekering) van uw auto cq gratis geparkeerd op ons afgesloten terrein.
We hebben inmiddels ook een handgeschakelde zgan luxe Elnagh camper aangekocht genaamd "De Baron" is inmiddels al binnen:) waar uw huisdier ook mee in op vakantie mag:) zie de verplichte (reinigings) voorwaarden op onze site.Like/ zie onze fb pagina voor de voorjaarsactie om er nog ff voordelig tussenuit te gaan naar..

Details/info;
Onze Elnagh T-Loft 530 een Italiaans hoogstandje, markleider in Italie & Belgie..is een zeer luxe halfintegraal met achterin de veelgevraagde indeling met twee heerlijke super comfortabele tempurbedden in de lengterichting, daaronder een zeer ruime garage.Indeling; Boven de zithoek bevindt zich een electrisch bedienbaar hefbed. Alle campers hebben en zeer fijne/ veilige sterke 155pk. we hebben ook uitvoeringen met een automatische versnelling motor en een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel.
Om een onbezorgde heerlijke luxe campervakantie te kunnen garanderen hebben wij een
zeer goede "aantoonbare" all-risk incl. een uitgebreide pechhulpverzekering!
Tevens om uw onbezorgde luxe Campervakantie en klanten na u ook hun heerlijke vrije vakanties te gunnen garanderen zal bij iedere boeking uw achtergrond via een speciale verzekerings/fraude helpdesk gecheckt worden en hebben wij vele maatregelingen getroffen om diefstal en verduistering te voorkomen dus kunt u met een gerust hart op vakantie:)
Neem gerust contact met ons op dan bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden of kom gezellig even langs in Puiflijk (gem. Druten) in Gelderland aan de grens van Brabant.
Zie onze geweldige opgefriste website voor meer informatie, bekijk onze super scherpe tarieven & goede voorwaarden en vele fijne extra mogelijke opties, meer vakantie wensen/opties/aanpassingen.. natuurlijk horen we dat ook heel graag om uw vakantie geweldig te laten worden!!
Met ontspannen groet, Edwin & Anna-Marie Kordes

Te koop, een eerlijke perfect onderhouden camper voor een scherpe prijs?
Dat kan nu al, in overleg medio September beschikbaar maar nu al te koop voor een scherpe prijs!

De luxe 5 Persoons Baron handgeschakeld met heerlijke lengtebedden en apart toilet en bad/slaapkamer...zie onze mooie foto's lekker veel ruimte en nu van zomer 2018 nog maar even voor € 59.995 kale nieuwprijs 76.986 met heel veel luxe en opties, in topconditie zganieuw en met extra garantie!

Nog een heerlijke Baron zelfde indeling luxe uitrusting met een heerlijke luxe automaat van zomer 2019 voor € 66.995 kale nieuwprijs 79.686 met heel veel luxe en opties, in topconditie zganieuw en zelf indien gewenst met extra garantie!

Allernieuwste model de T-Loft
nog net iets luxer met ook een heerlijke automaat en ecolederen bekleding zomer 2019 voor € 69.995 kale nieuwprijs 84.595 met heel veel luxe en opties, in topconditie zganieuw en deze ook nog met (fabrieks) en extra garantie!

Bovenstaande modellen zijn allen dezelfde fijne ruime lengtebed-indeling en met veel ruimte binnen door en met de allernieuwste technieken, zie de mooie fotos en de film:)

Worden in topconditie afgeleverd met minimaal 3 maanden All-in garantie en 6 maanden op de euro 5 of 6 motor (kun je bijna overal mee komen! op een paar grote steden na!)
welke heerlijk zuinig rijd met voldoende koppel ivm 155pk vermogen!

Advertentienummer: m1260874805