Camper huren, 4 persoons, Luxe 4x4 camper met afzet unit

Zie omschrijving
7442107sinds 13 jan. '23, 10:11
Deel via
of

Beschrijving

Met de campers van Special Campers is het mogelijk om te genieten van een heerlijke campervakantie. Ook wildkamperen behoort tot de mogelijkheden omdat je een 4x4 auto hebt en compleet zelfvoorzienend bent

De 4×4 camper maakt geen enkele plek meer onbereikbaar. Door deze 4 persoons pickup camper te huren kun je een totaal nieuwe vakantie ervaring beleven. We hebben een stoere 4wd auto gecombineerd met een luxe camper afzetunit, waardoor deze compacte 4×4 camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten.

Luxe kamperen met een 4×4 camper, uniek en leuk!
Omdat onze pickup camper uit twee delen bestaat, kun je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren.
Bij het maken van een rondreis in Europa, is het bezoeken van prachtige steden een must do! Dat gaat lastig met een normale camper. Luxe pick-up campers van Special Campers zijn dan je ideale vakantievoertuig. De four-wheel drive auto maakt ieder stadsbezoek gewoon mogelijk, terwijl je daarbuiten geniet van de camperfaciliteiten in de afzetbare slaap- en woonunit.

Zelfvoorzienend kamperen
Het is een stoere en compacte camper met zonnepanelen! Hierdoor is het drinken in de koelkast altijd koud, zonder dat je hiervoor gas of elektra hoeft te gebruiken, wel zo voordelig. Maar ook heb je een grote schoonwatertank, een vuilwatertank en een complete badkamer met wc en douche toe je beschikking.

Huur, ontdek & beleef!
Via www.special-campers.nl huur je eenvoudig een 2 of 4/5 persoons pick-up camper. Je ziet er direct wanneer de campers beschikbaar zijn en vind er alle informatie over onze campers en rondreizen.

2 persoons Pickup Camper Huren
Laagseizoen: oktober - april vanaf € 693,00 per week
Middenseizoen: mei - juni - september vanaf € 999,00 per week
Hoogseizoen: juli - augustus € 1120,00 per week

4/5 persoons Pickup Camper Huren
Laagseizoen: oktober - april € 763,00 per week
Middenseizoen: mei - juni - september € 1092,00 per week
Hoogseizoen: juli - augustus € 1239,00 per week

Onze prijzen zijn inclusief verzekering en volledig uitzet.
Advertentienummer: m1931682304
Overige advertenties van Special Campers
Meer van Special Campers