LED Hoofdlamp 10 watt Accu 500 Lumen Sensor Daglicht

€ 29,95
Ophalen of Verzenden
€ 5,95
935sinds 7 dec. '22, 13:37
Deel via
of

Beschrijving

LED Hoofdlamp met 2x accu's met sensor - IP65 waterbestendig: Deze LED hoofdlamp 10 watt is erg populair voor tijdens het Hardlopen, Fietsen, Wandelen en klussen. Door een vermogen van 10 watt en een lichtopbrengst van 500 lumen heeft u voldoende lichtopbrengst voor allerlei activiteiten. Door de inkortbare hoofdband is deze hoofdlamp geschikt voor iedereen. Doordat de hoofdband is gemaakt van zacht elastisch materiaal zit de band erg prettig om uw hoofd.
Deze hoofdlamp is uitermate geschikt voor wanneer u bijvoorbeeld wilt vissen of andere sporten wilt beoefenen waarbij het witte licht niet wenselijk is. Deze hoofdlamp beschikt over een rood licht functie, dit spectrum / lichtkleur nemen dieren niet waar. Dus dit zal geen dieren afschrikken.
Met deze LED hoofdlamp beschikt u over twee LED's van 5 watt per stuk. U kunt de lamp op verschillende lichtstanden instellen. Op de hoogste lichtstand kunt u maar liefst 2 uur en 40 minuten gebruiken. Echter worden er oplaadbare batterijen meegeleverd die u kunt vervangen. Dan kunt u hem 2x 2 uur en 40 minuten gebruiken.
De hoofdlamp wordt compleet geleverd met Handleiding, Oplaadkabel, Hoofdband, accu en batterijen en de LED hoofdlamp.
Oplaadbare hoofdlamp met batterijen: Door een ingebouwde accu is de hoofdlamp op te laden met de meegeleverd kabel. Met de groene indicatie lampjes kunt u zien hoe vol de accu is. De accuduur van de hoofdlamp is afhankelijk van de lichtsterkte die u gebruikt. Tevens worden er batterijen meegeleverd die u eenvoudig kunt vervangen.
Groene indicatie lampjes:
  • 1 bolletje: 25% accu
  • 2 bolletjes: 50% accu
  • 3 bolletjes: 75% accu
  • 4 bolletjes: 100% accu
Accuduur hoofdlamp:
- HIGH (500 lumen): 2 uur en 40 minuten
- LOW (140 lumen): 6 uur
- MOON (25 lumen): 38 uur
- STROBE (475 lumen): 6 uur
- RED LIGHT: (0.6 lumen): 22 uur
Aan / Uit Sensor functie: Deze functie van de hoofdlamp is erg makkelijk. Door boven op de lamp te tikken zal de hoofdlamp door middel van de touch sensor door de verschillende lichtstanden schakelen. Uiteindelijk zal de Uit / Aan gaan. Dit is erg handig, zo hoeft u bijvoorbeeld de lamp van uw hoofd te halen om hem te bedienen. En ook voor het klussen is het erg handig wanneer u vieze handen heeft.
Waterbestendige behuizing: Door de IP65 waterdichte behuizing is de hoofdlamp ideaal voor buitengebruik bij regen. U kunt NIET met deze lamp zwemmen.
Instelbare lichtsterktes en lichtstanden: U kunt de hoofdlamp instellen in verschillende lichtsterktes i.v.m. er meerdere LED's in de lamp zitten verwerkt. De buitenste LED (ring) is voor breed licht en de middelste LED is voor gebundeld licht.
- HIGH (500 lumen)
- LOW (140 lumen)
- MOON (25 lumen)
- STROBE (475 lumen)
- RED LIGHT: (0.6 lumen)
Volledig Kantelbare LED Hoofdlamp 10W: Deze hoofdlamp kunt u kantelen. Mocht u dus meer lichtsterkte dichtbij willen hebben dan kunt u de hoofdlamp wat naar voren kantelen zodat u het voetpad goed kunt zien. Erg makkelijk!
Afmetingen LED Hoofdlamp met batterij en accu:
  • Lengte: 70mm
  • Breedte: 38mm
  • Hoogte: 46mm


Voor meer specificaties, LED-verlichting, advies, informatie of contact. Kijk op LedLoket.nl of klik op de link hieronder ↓
Bij LedLoket helpen wij u graag met het vinden van de best passende LED-verlichting, neem vrijblijvend contact met ons op.
Advertentienummer: a1462545404