Nieuwe HP Tablet PC RX932AA met garantie

€ 71,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,95
1854sinds 16 feb. '23, 13:18
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)0808736937931
ConditieNieuw
MerkHP

Beschrijving

HP RX932AA Ultra-slim Extended Battery 2710P/2730P Tablet PC

Nieuwe, originele HP-sparepart. Deze accu wordt als een platte schijf onder de EliteBook Tablet PC geplaatst. Dit is geen refurbished batterij, geen vervangend product of een gebruikt artikel - u koopt u originele gloednieuwe accu voor een absolute bodemprijs!

  • 6-cels HSTNN-IB43 Type Li-ion batterij
  • Voltage: 11.1V
  • Capaciteit: 46WHr (High Capacity)
  • Uitgevoerd in zwart
  • Netto gewicht: 450g gram

Geschikt voor:

  • HP 2710p 12.1" Tablet PC
  • HP 2730p 12.1" Tablet PC
  • HP EliteBook 2730p Tablet PC
  • HP Compaq Business Notebook 2710p
  • HP Compaq Business Notebook 2730p


Ruim 4100 klanten geven ons een schitterende 9.8 als rapportcijfer (4.9 uit 5 sterren)

Klik op de link naar onze website om direct te bestellen of om een bod te plaatsen op dit product! Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en factuur. Gratis verzending vanaf €100,- en een héél jaar garantie op alle refurbished artikelen.

That's IT is een premium refurbisher, die sinds het jaar 2000 actief is in de IT-hardwarebranche.

Met een webwinkel én fysieke showroom zijn wij jouw betrouwbare partner voor refurbished IT-apparatuur. Wij helpen vandaag jouw bewuste keuze gemakkelijk maken en zorgen zo samen voor de aarde van morgen.

Elke dag werken wij hard om de beste kwaliteit en uitmuntende klantenservice te leveren. Dit doen we met passie en enthousiasme en dat zien we terug in de vele positieve reacties van onze zakelijke en particuliere klanten.

Wij staan voor de volle 100% achter de kwaliteit van onze producten. Alle door ons verkochte apparatuur ondergaat dermate strikte controles, dat er geen reden is waarom je deze niet aan zou schaffen. Dat gecombineerd met een volledig jaar garantie én een ruime retourperiode van 30 dagen maakt dat we blijkbaar ook jouw vertrouwen waard zijn. Dank daarvoor.In onze showroom kan je een deel van ons online-assortiment bekijken én aanraken om zo een goed idee te krijgen van wat je van premium refurbished mag verwachten: een grote plus ten opzichte van veel van onze collega's die hun producten slechts online aanbieden. Tevens zijn er altijd specialisten aanwezig om je te adviseren bij jouw aankoop, waarbij wij uiteraard flexibel aan jouw wensen tegemoet komen.

Daarnaast bieden wij na aanschaf niet alleen garantie op basis van retourzending van het artikel, maar kan je bij problemen altijd bij ons langskomen, waarna onze deskundige technici je vanuit onze professionele technische afdeling kunnen bijstaan.

In onze webwinkel vind je ons volledige assortiment en beding je wellicht nog wat korting via de mogelijkheid om op álles te bieden. Met je keuze voor That's IT! kies je voor een betrouwbare, duurzame, verantwoordelijke én voordelige koop.
Advertentienummer: a1471249873