DrPhone DW2 - Externe DVD/CD Writer - DVD Speler - USB 3.0 -

€ 39,95
Verzenden
440sinds 27 jul. '23, 09:18
Deel via
of

Beschrijving

DrPhone DW2 - Externe DVD/CD Writer - DVD Speler - USB 3.0 - Externe Optische Drive - DVD RW CD Schrijver/ Brander/ Lezer - Geschikt voor Windows / Mac OS / Linux Macbook


Plug-and-play: Het externe cd/dvd-station wordt gevoed door de USB-poort. Sluit het eenvoudigweg aan op de USB-poort om de dvd-driver te detecteren. Onafhankelijk station, er is geen externe voeding nodig. Compatibel met USB2.0 & USB1.0.

Producteigenschappen/prestaties: Met nauwkeurige intelligente opnametechnologie, ondersteunt het Dvd-rom-station DVD + R/RW, DVD-R/RW, DVD-R/RW, DVD-ROM, CD-ROM, CD-ROM, CD-R/CD-RW. De hoogste DVD-leessnelheid is 8 keer; de maximale CD-leessnelheid is 24 keer, de maximale CD-leessnelheid is 24 keer, de maximale CD-brandsnelheid is 24 keer, en de DVD-brandsnelheid is 8 keer; dit externe DVD-station is uitgerust met een gloednieuwe chip, die krachtige foutcorrectie mogelijkheden heeft.

Let op: het ondersteunt geen Bluray Disks.

USB 3.0 - CD / DVD-station: Dit product is uitgerust met een USB 3.0 high-speed interface voor een snellere gegevensoverdracht (tot 5Gbps). De DVD-speler levert stabiele prestaties en is tolerant tegen fouten.

Productmateriaal / ontwerp: Ontworpen met ABS, PC, milieuvriendelijke kunststof materiaal en een geborstelde textuur behuizing. De lichtgewicht behuizing is voorzien van een geborsteld oppervlak en een ingebouwde USB-kabel. De cd/dvd-station kan worden aangesloten op de laptop op elk gewenst moment voor eenvoudige draagbaarheid.

Ondersteund meerdere systemen: Dit DVD-station is geschikt voor een breed scala aan apparaten. Het ondersteunt Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8.1 / 10, 11, Linux, MAC Os alle versies desktops. Sluit het apparaat aan op de USB-poort van het moederbord voor normaal gebruik.

DrPhone TIP: Na de CD of DVD is geplaatst adviseren we VLC-mediaplayer software te gebruiken om het af te spelen (gratis te installeren). Om een DVD te branden adviseren we de gratis software: BurnAware te installeren.

Kenmerken:
- Plug & Play
- USB 3.0
- Ondersteund meerdere systemen
- Snellere gegevensoverdrachtsnelheden tot 5Gbps. 
- Externe CD-stations ondersteunen het lezen van CD, VCD, SVCD, CD-R, CD-RW, DVD-R/DVD-RW en het schrijven van CD-RW, CD + RW, DVD-RW, DVD RW, enz.

Specificaties:
- Ondersteunde formaten: DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW, CD-ROM/XA, CD-ROM, CD-EXTRA, CD-TEKST
- Ondersteunde mediatypen: CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + RW, DVD + R, DVD + R DL, DVD-R DL, DVD RAM
- Leessnelheid: CD-ROM: tot 24 keer; DVD-ROM: tot 8 keer; DVD-ROM (DL): tot 6 keer
- Schrijfsnelheid: 24x CD-R, 8x CD-RW, DVD ± R: tot 8 keer; DVD ± R DL: tot 4 keer; DVD-R ± 9: tot 2,4 keer
- Herschrijfsnelheid: DVD + RW: tot 4 keer; DVD-RW: tot 4 keer; CD-RW: tot 10 keer; DVD-RAM: tot 3 keer
- Geheugencache: 2M
- Kleur: Zwart

Opmerkingen:
1. CD/DVD-stuurprogramma moet worden geïnstalleerd als de computer het externe apparaat niet herkent.
2. Zorg ervoor dat de voeding van de laptop voldoende is. Onvoldoende capaciteit kan ertoe leiden dat het apparaat niet wordt herkend.
3. Interne dvd-mediaspelersoftware is stopgezet voor nieuw uitgebrachte Windows-systemen en klanten met Windows 10 en hoger worden aanbevolen om VLC-mediaspeler te installeren om dvd's en cd's af te spelen.
4. Sommige externe apparaten hebben voldoende stroom nodig om goed te kunnen functioneren, dus zorg ervoor dat je notebook op een netsnoer aangesloten is of een USB-hub op de notebook wordt gebruikt.Advertentienummer: a1487564988