Professionele scriptie begeleiding hulp paper, essay, HBO/WO

Op aanvraag
3451343sinds 5 jul. '21, 09:50
Deel via
of

Beschrijving

Schakel CoProductie in voor hulp bij scripties, essay's, papers, schrijven, onderzoek, methoden, enquetes, interviews, coderen, literatuurlijst, APA, teksten redigeren, online marketing voor websites en hulp bij scriptie problemen. Coproductie biedt al meer dan 10 jaar betrouwbare en professionele scriptie begeleiding maatwerk voor alle HBO en WO scripties en MBA en NCOI, NTI, TIAS LOI en andere particuliere opleidingen. Zorg en sociale professionals, managers, juristen, leraren, onderzoekers en anderen. Ook hulp bij adhd, add, motivatieproblemen en dyslexie. Zie de vele positieve beoordelingen op de website en Marktplaats (70+). Mijn werkgebied beslaat heel Nederland en ik bied face to face (kantoor), telefonisch en e-mail ondersteuning. Ik heb ruime ervaring met studenten van allerlei hogescholen en universiteiten en alle studies! Ook bied ik coaching aan bij diverse problemen, loopbaan, motivatie, studie, faalangst.

Ik ben vrijgesteld van BTW! Je hoeft bij mij geen urenpakketten af te nemen, maar kan mij ook 1 uur inzetten of heel gericht! Daar gelden geen andere tarieven voor! Sta je juist aan het begin van een scriptie, werkstuk of afstudeertraject en weet je niet waar je moet beginnen? Heb je problemen met je theoretisch kader, onderzoeksvragen en het uitzetten van een onderzoek? Heb je hulp nodig bij het schrijven of redigeren van je tekst? Wil je je website beter vindbaar maken op Google of Marktplaats of je online marketing beter maken? Wil je alleen een APA correctie laten uitvoeren of het verwijzen naar literatuur? Ik kan je daar allemaal bij helpen.Ik ben expert in het begeleiden bij scripties, werkstukken, papers en essay’s. Daarnaast bied ik ook hulp bij het schrijven en redigeren van artikelen en teksten en online marketing activiteiten.

Alles is maatwerk en aangepast op de behoefte van mijn klanten! ik ben daarin zeer flexibel en maak me snel nieuwe onderwerpen en vakgebieden eigen! Ik doe dit op een zeer breed gebied, van MBO- en HBO- tot universitaire studenten en MBA. Ik kan studenten en klanten met alle budgetten helpen! Hoewel ik van huis uit historica ben, heb ik een zeer brede algemene kennis en interesse en is (bijna) niets me te gek! Ik ben in staat om me jouw onderwerp in korte tijd eigen te maken en je te helpen met het (her)structureren of schrijven van je tekst. Ik kan snel schakelen en me inwerken in een nieuw onderwerp en schrijf helder, vlot en makkelijk leesbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Ik vind dit heel erg leuk werk en enerverend om te doen, ook vanwege het contact met studenten en scholieren!

Ik heb ervaring met het succesvol coachen van studenten en scholieren van uiteenlopende disciplines en niveaus (van Bachelor tot Master en MBA):

Universiteit van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool Utrecht

Haagse Hogeschool

Vrije Universiteit

Universiteit Leiden

Hogeschool Leiden

Hogeschool Drechtsteden

Areas Hogeschool

Rijksuniversiteit Groningen

Erasmus Universiteit

TIAS

Hogeschool Rotterdam

Universiteit Twente

NCOI (opleidingen door het hele land, van MBO, HBO tot WO en MBA)

INHolland (diverse vestigingen/ opleidingen)

Fontys Hogeschool

Eindhoven Hogeschool

Nijenroode Business Universiteit

HAN Hogeschool Arnhem Nijmegen

Saxion Hogeschool Deventer (Hogere Hotelschool)

STOAS Wageningen Volwassenonderwijs

Avans Hogeschool

HES Rotterdam

Antwerpen Management School

Universiteit Utrecht

Universiteit Maastricht

Katholieke Universiteit Leuven

Politieacademie

Van Hall Larenstein

Driestar

NHL Stenden

BSN

In 2004 afgestudeerd in Leiden en met inmiddels jarenlange ervaring heb ik al bijna 10 jaar mijn eigen scriptiebegeleidingsbedrijf: CoProductie www.coproductie.com

Daarnaast ben ik actief als tekstschrijfster van diverse soorten teksten; van korte teksten voor bijvoorbeeld folders, promotiemateriaal of websites tot langere teksten, zoals hele boeken, artikelen etc. Geen onderwerp is me daarbij vreemd. Zo heb ik me zeer divers ontwikkeld op schrijfgebied en vind ieder nieuw onderwerp een nieuwe uitdaging en vind het leuk om mijzelf weer nieuwe kennis eigen te maken. Nogmaals: ik ben erg enthousiast en ga graag voor u aan de slag!

 

met vriendelijke groet,

 

Colette van Werkhoven

 

Advertentienummer: a1389986062