Klokkenmaker Melenhorst (klokreparatie, klokrestauratie)

Op aanvraag
4023sinds 18 apr. '18, 11:50
Deel via
of

Kenmerken

TypeHout
ServiceGespecialiseerd in antiek, Taxatie

Beschrijving

Is uw klok defect of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons is deze in goede handen. Klokreparatie en -restauratie is namelijk hèt specialisme van Melenhorst Antiek.

Onze ervaring
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het repareren en restaureren van antieke uurwerken. Wij zijn met name gespecialiseerd in de restauratie van staande horloges, comtoises, Friese klokken, lantaarnklokken, pendules, reisklokken, en tafelklokken.
Naast reparatie/ restauratie van uw antieke klok verzorgen wij in onze werkplaats tevens restauraties van antieke meubelen. Dus ook het hout van bijvoorbeeld uw staande klok kunnen wij restaureren.

Onze belofte
U mag van ons kwaliteit en zekerheid verwachten. Wij zorgen er dan ook voor dat uw klok weer piekfijn in orde is en als extra zekerheid krijgt u op een volledige restauratie een jaar garantie.

Interesse?
Komt u gerust eens langs met uw klok om deze vrijblijvend door ons te laten bekijken. Onze vakman zal dan direct beoordelen wat er nodig is om uw antieke klok te repareren of restaureren. Soms halen wij het uurwerk ter plekke uit de kast en kunnen wij een defecte klok meteen weer aan het lopen krijgen.

Indien een uitgebreidere reparatie of restauratie noodzakelijk blijkt, dan kunnen wij direct een kosteloze en vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en beschikt u over alle informatie om een weloverwogen beslissing te nemen!

U kunt te allen tijde bij ons binnenlopen met uw klok in onze winkel aan de Rijksstraatweg in Twello. Voor uw staande klok komen we uiteraard bij u langs. Eerst even bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Melenhorst Antiek
Rijksstraatweg 167, Twello (Tussen Apeldoorn en Deventer).
Tel. 0571-273951

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag 10.00 -17.00 uur
Bezoek ook eens onze website: www.melenhorst-antiek.nl

Tags: klokkenmakerij, uurwerkherstel, restauratie, reparatie
Advertentienummer: m1276842246