Beauty Salon Silviya

N.o.t.k.
378035sinds 18 apr. '18, 12:43
Deel via
of

Kenmerken

TypeBruidsnagels, Handverzorging, Kunst- of Gelnagels, Nagels lakken, Nagelverzorging, Nail art

Beschrijving

Prijslijst Eén kleur solar , acryl of gel
Nieuwe set € 50
Vulling € 35
Gebroken nagel tussendoor € 5
Twee kleuren solar , acryl of gel
Nieuwe set € 50
Vulling €35


Gebroken nagel tussendoor € 6
Art in jouw style €15,00
Acryl 3D full design nail-art Nieuwe set met art in jouw style €70,00
Manicure (ca. 30 min.) € 22,50
Spa manicure (ca. 45 min) €30
Kunstnagels deskundig verwijderen €20
Lichaam Harsen
Prijs Harsen Onderbenen €14 Bovenbenen € 14 Harsen Hele benen € 25 Harsen Oksels € 11 Harsen Onderarmen of Bovenarmen € 11 Harsen Hele armen €20 Harsen Vingerkootjes of tenen € 5 Gezicht Harsen of Epileren met een touwtje wenkbrauwen € 9 kaak en/of Hals €20 Volledige gezicht

(ook wangen, wenkbrauwen bijwerken een modelleren!) € 25 knippen € 15 föhnen € 15 Werktijd: Maandag t/m zondag van 08.00 tot 22.30 uur. Maak snel een afspraak. Hygiëne
Hygiëne is erg belangrijk op een plek waar veel mensen komen en gaan. Hieronder een aantal voorbeelden van de maatregelen die wij treffen:
De salon wordt dagelijks gereinigd met een desinfectiemiddel.
Na elke klant wordt de behandeltafel schoongemaakt met een desinfectiemiddel.
Handen worden voor de behandeling gewassen en ontsmet.
Bovendien heeft iedere klant een eigen set van vijlen om optimale hygiëne te kunnen garanderen. Gelnagels
Gel is een vloeibare substantie die door middel van verschillende lagen op de nagels wordt aangebracht. Door de nagels na iedere aangebrachte laag onder UV- A licht te laten uitharden krijgt u een mooi, sterk resultaat. De gel groeit uiteindelijk ‘van de nagel af’. Voor blijvend mooie nagels is het daarom van belang om eens in de 3 tot 4 weken de nagels opnieuw te laten behandelen. Tijdens dit ‘opvullen’ vijlen we het oude product bijna helemaal weg en wordt er weer een nieuw product aangebracht.
Gelnagels zijn absoluut niet slecht voor de eigen natuurlijke nagels, mits u wordt behandeld door een professionele nagelstylist die haar vak verstaat.
Na het aanbrengen van de gel kunt u de nagels naar wens laten decoreren met verschillende designs.
Acryl /Solar nagels
Acryl/Solar bestaat uit een poeder en een vloeistof en wordt met behulp van een penseel aangebracht. Als de nagel de juiste vorm heeft wordt de acryl met rust gelaten zodat het kan drogen.
Acryl /Solar is harder dan gel en daardoor ook minder flexibel. Acryl/Solar groeit van de nagels af, dus ook hiervoor geldt dat het van belang is dat u de nagels na ongeveer 3 tot 4 weken laat opvullen: het oude product wordt er bijna helemaal afgevijld om vervolgens weer een nieuwe acryl aan te brengen. Zo houdt u keer op keer mooie sterke nagels.Acrylnagels zijn niet slecht voor de eigen natuurlijke nagels.
Na het aanbrengen van de acryl/Solar kunt u de nagels naar wens laten decoreren met verschillende designs.
Bruidsnagels
U gaat trouwen! Gefeliciteerd!
Uiteraard wilt u er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Op het gebied van uw handen en nagels adviseren we u graag over de mogelijkheden. We raden aan om ruim van tevoren een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunnen we een ‘proefnagel’ zetten en u adviseren over welke methode het beste bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om de nagels te decoreren. Samen kijken we naar de beste opties zodat ook uw handen op hun mooist zijn tijdens deze bijzondere dag.
Kiest u voor het eerst voor acryl- of gelnagels dan is het raadzaam om op voorhand alvast een beetje te wennen aan de nagels. Zo zullen ze op de grote dag zelf heel natuurlijk aanvoelen.
Nail Art
Nail Art is het versieren van de natuurlijke nagel of de kunstnagel. Nail Art kan uitbundig zijn maar het kan ook simpel gehouden worden. Nail Art wordt bij ons in de salon met de hand geverfd. Wij heb- ben diverse voorbeelden waar u uit kunt kiezen.
Advertentienummer: m1276861837
Overige advertenties van silviya
Meer van silviya