VERHUISLIFT AMSTERDAM/MEUBELLIFT HUREN (HEEL NL)

Op aanvraag
4381sinds 28 feb. '21, 18:09
Deel via
of

Beschrijving

Spoed, last minute klussen dezelfde dag nog voor u gelift binnen 30 min op locatie! 24/7
Past uw nieuwe bank/kast/object niet door uw trap! Of wilt u gaan verhuizen? U kunt contact met ons opnemen voor verhuizingen,verbouwingen,ontruimingen kortom voor al u klussen.Huur nu een verhuislift inclusief professionele liftoperator en verhuizer en voorkom schade aan uw inboedel ook zijn wij goed verzekerd wat de meeste bedrijven niet zijn omdat wij de lift elk jaar laten keuren.Bespaar uw tijd en moeite en schakel óns in! Binnen 5 min klaar voor gebruik!! Wij installeren en bedienen de lift. Met de lift kunnen wij tot aan 11/13 verdieping 34 meter hoog komen zonder enkel risico. GESPECIALISEERD in KLUSSEN met HOGE verdiepingen! KONING van de verhuisliften genoemd waar andere stoppen gaan wij verder.Onze bedrijf staat al jarenlang bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven, degelijk, flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring in verhuizen in het algemeen, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn. Dat dit geen loze woorden zijn, bewijst onze enorme klantenkring!
Wij hebben zelf een ONTHEFFING in heel Amsterdam voor op de stoep, fietspad en waar je normaal gesproken niet mag staan (RVV). Dus u hoeft zelf geen VERGUNNING aan te vragen. Zo bespaart u al €230.
Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en geen VOORRIJKOSTEN binnen Amsterdam en geen WEEKEND TOESLAG dat maakt ons UNIEK!!!!!!!!!!!!!!!!. SNEL EN GOEDKOOP een verhuislift huren dat doet u bij ons www.amslitverhuur.nl of BEL 0648362326 BELLEN IS SNELLER geholpen worden...
Advertentienummer: m1673206965