Ontspanningsmassage voor mannen

€ 55,00
274414sinds 11 okt. '21, 11:52
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage

Beschrijving

Ondanks de verscherpte maatregelen is het wel gewoon mogelijk om een afspraak in te plannen.
Helaas zijn de avond afspraken momenteel niet mogelijk.
Van harte welkom in de ochtend en middag!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meestal is het mogelijk om een behandeling binnen 24 uur in te plannen!

De holistische massage is een massage waarbij het gehele lichaam gemasseerd wordt. Hierbij worden verschillende massage technieken gehanteerd. Dit om een voor u zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen.

De massage is een naturistische ontspanningsmassage waarbij er gekeken wordt naar welke blokkades er aanwezig zijn in het lichaam. Bij de massage wordt uitsluitend gewerkt met biologische producten.

De massage is een ontspanningsmassage. De massage wordt alleen door mij gegeven en is gericht op de man.

De reden voor het naturisme is dat erop dat moment een gelijkwaardigheid ontstaat van de deelnemen en de masseur. Hierdoor zijn er minder blokkades en kan er beter met het lichaam gewerkt worden.

Voor elke massage wordt er besproken welke klachten/wensen aanwezig zijn om zo goed mogelijk bij de wens van u aan te sluiten.

De sessies worden gehouden in groningen. Dit kan bij mij in de praktijkruimte, maar is tevens ook mogelijk om dit bij u thuis te doen.

(Wanneer de ruimte daarvoor geschikt is) de praktijk ruimte is een professionele omgeving waarbij hygiëne, discretie en rust voorop staan.

De behandelingen vinden op de volgende tijden plaats: maandag t/m vrijdag 10.00 / 12.00 / 14.00 / 16.00 Uur je kan contact opnemen voor overige tijden (bijvoorbeeld weekenden) en om te zien welke er nog beschikbaar zijn.

Graag hoor ik van je!
Advertentienummer: m1759655182