Jij-Centraal, Integratieve psychotherapie, EMDR, Counselling

Zie omschrijving
4812sinds 18 apr. '18, 14:09
Deel via
of

Beschrijving

Psychische problemen, angsten, trauma's of op zoek naar een EMDR-therapeut?

Welkom bij JIJ-Centraal, praktijk voor integratieve therapie, EMDR, relatietherapie, counselling en coaching. Een moderne manier van hulpverlenen waarbij JIJ centraal staat! Aanpak gericht op jou en jouw omstandigheden.

Problemen, vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken in ons leven. Vaak kun je ze zelf oplossen, maar soms gaan ze je draagkracht te boven. Je krijgt het gevoel vast te lopen. Je welzijn, je dagelijks functioneren en je relaties lijden eronder. Dan is het tijd om stil te staan bij jezelf. JIJ-Centraal geeft je de rust en de ruimte om (weer) tot groei te komen. In een gratis kennismakingsgesprek kijken we of het klikt tussen ons en wat ik voor je kan betekenen.

Wie ben jij en hoe pak je dingen aan? In vijf tot vijftien sessies bekijken we met elkaar hoe jij leeft en hoe je, ondanks problemen, toch in een betrekkelijk korte tijd een kwalitatief beter bestaan op kunt bouwen. Het leven is niet perfect, maar we kunnen wel bekijken, hoe jij jouw leven optimaal kunt leven.

Heb je last van paniekaanvallen, hyperventilatie, hypochondrie, een fobie of ben je angstig in heel veel situaties? Dit is met EMDR goed te behandelen. Kijk hiervoor verder op mijn website.
Of heb je iets ergs meegemaakt, een overval, verkrachting, incest, misbruik of mishandeling? Of werk je bij de politie, ben je militair en uitgezonden op missies en heb je PTSS klachten?  Ook dit is goed te behandelen met EMDR en kijk op mijn website voor meer info over EMDR.

Mijn werkwijze, is open en eerlijk, intuïtief, begripvol en veelzijdig. Ik ben gericht op jou, wat jou helpt om helderheid te krijgen in je leven en veranderingen aan te brengen, waar dat nodig is of waar je behoefte aan hebt. Ik reik je ook de nodige praktische handvatten aan.

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden het consult. Afspraken zijn binnen 1 tot 2 weken mogelijk.
Tarief: € 65,00 per uur.
EMDR € 97,50
Relatietherapie 1 1/2 uur € 97,50
Gratis kennismakingsgesprek.

Belangrijke thema's in mijn werk zijn: identiteit, jezelf zijn in relatie tot de ander, authentiek (durven) zijn en empathische communicatie.

Ontdek de beste versie van jezelf!

Graag nodig ik je uit om het een en ander te lezen op mijn website:
www.jij-centraal.nl
Als je vragen hebt, bel me gerust op 06-514 36 110 of reageer via de mail.

JIJ-Centraal

Integratief therapeut, EMDR therapeut, relatie-therapeut, counsellor en coach
Christa Timmermans-Koetsier
Sutton 15,
7327AB Apeldoorn
Advertentienummer: m1276893341