Mechelse Herder Pups, KNPV-lijn

Op aanvraag
361444sinds 19 apr. '24, 18:30
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtMeerdere dieren
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenMeerdere
HerkomstNederland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd8 tot 15 weken
OntwormdJa
StamboomNee

Beschrijving

Geboren: 16-04-2024
X-Mechelse / X-Hollandse Herder pups uit KNPV-lijnen. Groot en sterk nest, 3 reuen en 7 teven in totaal.

Vader Brn: 42040 Ajax
Moeder Brn: 44750 Katana

Reu:
- Ajax is een imposante Hollandse herder reu van 40kg, afkomstig uit bekende lijnen. Met Boris Doezé als vader en beroemde namen zoals Django, Duco, Bico, Berry II en Tommy Luijken in zijn bloedvoering, kunt u uitmuntende apporteer-, revier- en bijtdriften verwachten. Ajax heeft een enorme 'will to please', is van nature een apporteerder, beschikt over een volle, krachtige duwbeet en is een harde maar eerlijke steller. Hij is een werklustige en sociale reu die bekendstaat om zijn vermogen snel te schakelen van rust naar werklust, met een hoge belastbaarheid. Ajax heeft al meerdere nakomelingen rondlopen die zich goed laten zien.

Teef:
- Katana is een indrukwekkende Mechelse teef van 32kg met een stevige, atletische bouw. Als directe dochter van Boris Doezé heeft ze prominente voorouders in haar bloedlijn, zoals Django, Duco, Devil, Cooper en Kane. Katana toont een dominant maar stabiel karakter en heeft een hoge belastbaarheid. Ze heeft een stevige duwbeet, een uitstekend reukvermogen met alle werkdriften die men van een echte werkhond mag verwachten.

In de verwachting van deze combinatie (2-2 Boris Doezé) kijken we uit naar robuuste, karaktervolle pups die in de africhting uitermate geschikt zijn als werk- of sporthond . Beide ouders verkeren in topconditie, zijn geröntgend en 100% medisch in orde.

De pups worden netjes ontwormt, ingeënt en gechipt. Voor meer info mag u mij een privé bericht sturen of bellen.
Advertentienummer: m2106044445