5 kittens rood/wit en lapje 28 juni

Bieden
8062136sinds 16 dec. '23, 17:00
Deel via
of

Kenmerken

TypeKortharig
GeslachtMeerdere dieren
Leeftijd0 tot 2 jaar

Beschrijving

SPOED! Helaas kon ik een tijd niet inloggen op marktplaats. Maar deze moeten ivm mijn gezondheid wel zo snel mogelijk weg. Update 1 april 2024.

4 rood witte kittens(alle rood witte zijn mannetjes) en 1 lapje (vrouwtje). Geboren 28 juni.

De twee mannetjes op foto 1 het liefst gezamenlijk weg. Deze zijn altijd samen. Slapen samen, eten samen, rennen samen enz. Zijn lief, komen lekker bij je zitten. Het liefst op de meest onhandige plek voor jou natuurlijk. Geschikt met kinderen. *GERESERVEERD BEIDEN*

Er is er eentje, de lichte rood witte die heeft een geduldige hand nodig. Die is schuw en een fel dondertje. Het is gelukkig al een heel stuk minder. Maar deze is niet geschikt met kinderen. Komt inmiddels ook los. Soms beetje schrikkerig nog. Maar komt nu ook bij je liggen. Strak tegen je aan.

De andere rooie, met rood plekje naast zn neus is ook schuw, maar doet dan weer geen vlieg kwaad. Die schiet wel goed op met het felle dondertje. Hoeven niet perse bij elkaar. Ik vermoed dat deze in de toekomst wel geschikt zal worden met kinderen. Is inmiddels nauwelijks meer schuw. Bij vreemden wel even. Maar is toch wel heel nieuwsgierig.

Lapje, een vrouwtje. Dat is een afwachtende. Maar oh zo nieuwsgierig. Ben je aan het eten dan besluipt ze je het liefst van achteren. En ineens zit ze naast je. Deze heeft denk ik even tijd nodig om te wennen. Maar is een lieverd. Ligt liefst op warme dekentjes oid. En kruipt werkelijk overal in. Echt in alles. Kan er niet altijd zelf uitkomen, wat voor hilariteit zorgt. Deze heeft na nieuwjaar een tic opgelopen vanwege het vuurwerk. Deze vergt geduld. Is schuw. Ontzettend lief. Zoekt echt de aandacht. Maar laten aaien is er nauwelijks bij.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid en zindelijk.

Graag hoor ik waar ze terecht komen. Stuur een bericht met welke je wil of willen. Lees graag de mails met de verhalen!

Het kan gebeuren dat 2 mensen een reactie krijgen van mij. Doordat iemand bijvoorbeeld pas drie dagen later weer reageert. Dan geldt wel wie het eerste komt die mag de kat verwelkomen in zijn of haar huis.
Advertentienummer: m2058885414