Cavia opvang Maarssen vangt uw cavia’s liefdevol op!!

Gratis
188834sinds 15 mar. '24, 21:28
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtMeerdere dieren
SoortCavia

Beschrijving

Cavia opvang maarssen vangt cavia’s op waar om wat voor een reden niet meer voor gezorgd kan worden.

Wij oordelen niet maar denken in oplossingen. Wij hebben verwarmde en onverwarmde verblijven en houden de opvang kanjers het liefst in een groep.

Zie foto’s.. Op deze manier voelen ze zich snel thuis en vinden ze snel hun eigen vriendje of vriendinnetje… onze groepen bestaan uit zeugjes met castraat beertjes.

Ongecastreerde beren laten we castreren om ze zo weer een stabiele toekomst te bieden. Wij koppelen geen volwassen beren! We gaan voor stabiliteit en zekerheid.

Is uw hobby uit de hand gelopen of bent u verkeerd voorgelicht…. Zijn er onverwachts baby’s geboren of zijn uw dieren drachtig. Dit gebeurt veel en dit is voor ons geen probleem.

Wij helpen graag, voor u en voor de dieren moet er een oplossing komen❤️

Schurft of schimmel herkend u aan korstjes / kale plekken op de cavia. De conditie van de cavia’s verslechterd en hebben ondragelijke jeuk!!

Schroom niet en zoek hulp!! Hoe eerder ze behandeld worden, hoe sneller de caafjes weer gezond zijn.

Helaas worden er nog steeds dieren buiten achter gelaten, dit is echt niet nodig!!! In overleg is er bij ons zoveel mogelijk!!

Wij vragen geen afstandskosten. Dus raak bij financiële problemen niet in paniek, maar vraag hulp!!!

U en uw dieren moeten geholpen worden. Mocht het financieel wel mogelijk zijn dan is vrijwillige bijdrage natuurlijk zeer welkom!!
Advertentienummer: m2093013553